GTX 1650 Marvel's Spider-Man Remastered kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

yusufmertcoskun

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
RAM: 16 GB (2x8 2933 MHz)
İşlemci: i5-10200H 2.4 GHz Turbo Boost ile 4.1 GHz.
Ekran kartı: GTX 1650 GDDR6 2020 sürüm.
SSD: 1 TB.
İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
Sistemim Marvel's Spider-Man Remastered PC versiyonunu 1080p medium ayarlarda 40-60 FPS arası oynatır mı?

Gayet güzel bir şekilde kaldıracaktır içiniz rahat olsun. Günümüzde çıkan 3A oyunların tamamını GTX1650 bir şekilde orta şeker ayarlarla oynatıyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ön sipariş verip vermeme arasında kaldım. O yüzden birkaç fikir almak istiyorum.

Hiçbir oyunu çıkmadan önce sipariş vermeyin bence. Bir örnek Cyberpunk 2077.Çıktı çıkacak ertelendi derken mideye ağrı giriyor. Şahsi görüşüm. Oyun çıktımı al gülüm ver gülüm. Arkadaşlara katılıyorum kaldıracağını düşünüyorum.

Hiçbir oyunu çıkmadan önce sipariş vermeyin bence. Bir örnek Cyberpunk 2077.Çıktı çıkacak ertelendi derken mideye ağrı giriyor. Şahsi görüşüm. Oyun çıktımı al gülüm ver gülüm. Arkadaşlara katılıyorum kaldıracağını düşünüyorum.
Oyun çıkmadan bir hafta kadar önce almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Hem ön sipariş içeriklerini kaçırmamış oluruz (beklendiği gibi çıkarsa) Hem de iade şansımız olur.

Gayet güzel bir şekilde kaldıracaktır içiniz rahat olsun. Günümüzde çıkan 3A oyunların tamamını GTX1650 bir şekilde orta şeker ayarlarla oynatıyor.
Çok teşekkür ederim değerli görüşünüz için .

Sanırım ön sipariş vermeyip, oyun çıktıktan sonra Gtx 1650 test videolarına bakıp alacağım . Yorumunuz için teşekkürler

Oyun çıkmadan bir hafta kadar önce almak daha mantıklı diye düşünüyorum. Hem ön sipariş içeriklerini kaçırmamış oluruz (beklendiği gibi çıkarsa) Hem de iade şansımız olur.
Çok teşekkür ederim , dediğiniz gibi de yapabilirim sanırsam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı