M Mustafa911 Kilopat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 9 16 Aralık 2021 #1 RAM Crucial,CL19,2666 MHz,8x2 SSD veya HDD modeli Biostar M700-256GB, Kingstone SA20008500G Ekran kartı Geforce GTX1650 Anakart NH50_70RA İşlemci i5 9300H Merhaba, PC açarken böyle bir mavi ekran ile karşılaştım. Sorun ne olabilir? 121621-22531-01 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Merhaba, PC açarken böyle bir mavi ekran ile karşılaştım. Sorun ne olabilir? 121621-22531-01 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Lindorie Miriel Megapat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 657 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #2 Sorunun Vanguard Anti-Cheat yazılımından kaynaklandığını görüyorum. Vanguard AC yazılımını sisteminizden kaldırın. MSI Afterburner yazılımını kaldırın. USB ile harici kamera veya mikrofon, hotspot cihazı, telefon tarzı bir donanım takılı sanırım onu da geçici bir süreliğine takmayın. BIOS'unuzu güncelleyin. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu uygulayın. Artı 0 Eksi
Sorunun Vanguard Anti-Cheat yazılımından kaynaklandığını görüyorum. Vanguard AC yazılımını sisteminizden kaldırın. MSI Afterburner yazılımını kaldırın. USB ile harici kamera veya mikrofon, hotspot cihazı, telefon tarzı bir donanım takılı sanırım onu da geçici bir süreliğine takmayın. BIOS'unuzu güncelleyin. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu uygulayın.
KS KS M Mustafa911 Kilopat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 9 16 Aralık 2021 #3 Lindorie Miriel dedi: Sorunun Vanguard anti-cheat yazılımından kaynaklandığını görüyorum. Vanguard AC yazılımını sisteminizden kaldırın. MSI Afterburner yazılımını kaldırın. USB ile harici kamera veya mikrofon, hotspot cihazı, telefon tarzı bir donanım takılı sanırım onu da geçici bir süreliğine takmayın. BIOS'unuzu güncelleyin. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu uygulayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Lindorie Miriel dedi: Sorunun Vanguard anti-cheat yazılımından kaynaklandığını görüyorum. Vanguard AC yazılımını sisteminizden kaldırın. MSI Afterburner yazılımını kaldırın. USB ile harici kamera veya mikrofon, hotspot cihazı, telefon tarzı bir donanım takılı sanırım onu da geçici bir süreliğine takmayın. BIOS'unuzu güncelleyin. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu uygulayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.