GTX 1650 Mobil Undervolt

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Öncelikle günaydın. GTX 1650 kartım son zamanlarda çok yüksek sıcaklıkları görüyor. YouTube'da testlerde 80'i görmeyen kartım, çoğu oyunda 85+ üstünde geziyor. Yakın zamanda termal macun yenilemesi ve fan temizliği yapacağım. Cihaz 10 aylık. Undervoltage hakkında bir bilgim yok, nasıl yapabilirim? GPU için undervoltta herhangi bir performans kısıtlama var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim. MSI Afterburner görüntüleri:

1655625856269.png

Bilgisayar modelim ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuna benzer bir şey yapabilirsin.Eki Görüntüle 1424544
Teşekkür ederim hocam, peki performans kaybı var mı?

İlk olarak temizliğini yap fanları güzel bir şekilde temizle ve bakır borudaki panelleri güzel bir şekilde aç.

Kaliteli bir macun ile bakımını yap, sonra değerleri kontrol et, bakalım gerek var mı undervolt yapmaya ;)
Servisten gelince yapmayı düşünüyorum zaten hocam. Malum yaz da geliyor.

Teşekkür ederim hocam, peki performans kaybı var mı?

Servisten gelince yapmayı düşünüyorum zaten hocam. Malum yaz da geliyor.

Bakım önemli, laptop ve benzeri ufak bilgisayarlar toza karşı hassastır. Kaliteli bir macun ve temizlik ile sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Bol şanslar dostum.

Bakım önemli, laptop ve benzeri ufak bilgisayarlar toza karşı hassastır. Kaliteli bir macun ve temizlik ile sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Bol şanslar dostum.
Hocam elimde olsa kendim yapacağım ama ASUS garanti dışı bırakıyorum diyor. Bakımı servise yaptırmayı düşünüyorum, kendi termal macunumu yollayacağım. Teşekkür ederim :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı