GTX 1650 Mobile ekran kartına OC yapmak

• Konuyu başlatan AeuRo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.153

AeuRo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

MSI GF75 Thin 8SC-206XTR marka modeline sahip Gaming laptopım bulunmakta. 1650 ekran kartıma overclock yapmak istiyorum uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu fakat her şeye başlamadan önce Core voltage, Power limit, temp. Limit gibi overclockta kullanacağım göstergeler aktif değil ne yaptıysam da aktif edemedim konuyla ilgili görselleri sizlerle paylaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.JPG
    Ekran Alıntısı 1.JPG
    67,4 KB · Görüntüleme: 189
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    105,6 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop konusunda OC biraz sıkıntılı, malum soğutma konusunda laptoplar zayıf, voltaj arttırmadan ne kadar OC yapabiliceğine bak çünkü voltaj arttırırsan soğutma yetmeyebilir ve kart çok ısınabilir bu da crash yemene sebep olabilir, tam yükte ekran kartı sıcaklığı ne kadar bu arada?

Merhaba arkadaşlar,

MSI GF75 Thin 8SC-206XTR marka modeline sahip Gaming laptopım bulunmakta. 1650 ekran kartıma overclock yapmak istiyorum uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu fakat her şeye başlamadan önce Core voltage, Power limit, temp. Limit gibi overclockta kullanacağım göstergeler aktif değil ne yaptıysam da aktif edemedim konuyla ilgili görselleri sizlerle paylaşıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
MSI AfterBurner'ın otomatik OC ayarını kullanabilirsiniz . Kartınıza göre overclock yapacaktır.

MSI AfterBurner'ın otomatik OC ayarını kullanabilirsiniz . Kartınıza göre overclock yapacaktır.
Biliyorum fakat otomatik oc için scan dediğimde görseldeki gibi bütün değerler 0 olarak görünüyor bende devam ettirmiyorum işlemi dolayısıyla ve asıl derdim o göstergelerin aktif olmaması açıkçası.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.JPG
    Ekran Alıntısı 2.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 174
Biliyorum fakat otomatik oc için scan dediğimde görseldeki gibi bütün değerler 0 olarak görünüyor bende devam ettirmiyorum işlemi dolayısıyla ve asıl derdim o göstergelerin aktif olmaması açıkçası.
Dostum konunun üstünden biraz zaman geçmiş ama yine de cevap yazmak istedim, umarım işine yarar.
Ordaki değerlerin 0 yazmasının nedeni senin karta daha overclock yapmaman.
Orda scan a tıkla ve yaklaşık 15dk bekle, MSI Afterburner orda senin kartının sınırlarını ölçecek 4 aşamada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı