GTX 1650 Mobile laptop Elden Ring düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 11

xNevermore

Hectopat
RAM
12GB DDR4
Ekran kartı
GTX 1650 Mobile
İşlemci
Ryzen 5 3550h
Diğer oyunlarda bir sorun yaşamadım ancak Elden Ring'de fotoğrafta da görüleceği üzere GPU kullanımı %50'yi geçmiyor. Nisan ayında oyunu bitirmiştim ortalama 45fps oynayarak.

Darboğaz olmuş. Grafik kartınız bu oyun için çok da yeterli değil. Sonuç bunu gösteriyor

Sorun şurda ben bu oyunu 7 ay önce medium ayarlarda ortalama 45fps oynayarak sıkıntısız şekilde bitirmiştim.
O halde sisteminizde arka planda çalışan zararlı bir yazılım grafik kartının düzgün çalışmasını engelliyor olabilir veya donanımsal olarak bir bakım yaptırmanız gerekebilir.

O halde sisteminizde arka planda çalışan zararlı bir yazılım grafik kartının düzgün çalışmasını engelliyor olabilir veya donanımsal olarak bir bakım yaptırmanız gerekebilir.

Sadece Elden Ring'de bu sorunu yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücünüz en güncel halinde mi ?

Ekran kartı sürücünüz en güncel halinde mi ?
Evet 526.98.

Diğer oyunlarda bir sorun yaşamadım ancak Elden Ring'de fotoğrafta da görüleceği üzere GPU kullanımı %50'yi geçmiyor. Nisan ayında oyunu bitirmiştim ortalama 45fps oynayarak.Eki Görüntüle 1575681
Teşekkürler yardımınız için Borderless Window'a geçince düzeldi.

Evet 526.98.

Teşekkürler yardımınız için Borderless Window'a geçince düzeldi.
Düzelmemiş özür dilerim. GPU kullanımı az da olsa yükseldi sadece.

Son düzenleme:
Oyununuz güncel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…