GTX 1650 monitör önerisi

Yasaklı

Centipat
Yer
Sanane lan dıllo
Daha fazla  
Meslek
Evren Bekçisi
merhaba arkadaşlar ben bir sistem sıfır toplayacağım. Ama ekran kartı ile monitör uymaz diye endişeleniyorum. Topladığım bilgisayar:

Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1650 D6 Gaming X 4 GB.
Anakart: Gigabyte A320M h.
RAM: HyperX Fury 8 GB siyah 3200MHz.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.
Kasa ve PSU: Power Boost VK-P3301B 500W.
SSD: 240 GB

Sistemim bu şekilde bunun üzerine bu monitör'ü almak istiyorum sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu olmasına uyumlu da bu ekran kartını kesinlikle önermem.

Bu kasaya 144 hz gider aslında ama en ucuzu 1400 TL.Eğer en azından 850 TL verebilirseniz IPS 75 hz 21.5 bir monitör var.

Öncelikle topladığınız sistem kötü.

1650 alınmaz. 1650 SUPER alın. 1650, RX 570'in gerisinde.
Kasa ve PSU olarak Power Boost markasından kesinlikle vazgeçin.
Anakart B450 seçilmeli.

Siz bütçe belirtin, daha iyisini toplayalım. Monitör de uyumlu fakat Everest tavsiye etmem. Kaliteli değil.

4500 TL bütcem var monitörle birlikte.

Acer Nitro VG220Qbmiix 21.5" 75Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD IPS Monitör 949,00 TL yerine 839,99 TL

Monitör olarak bunu öneriyorum.Gerisini arkadaşlar daha iyi bilir.

Monitörü kesinlikle tercih etmeyin özellikle FPS tarzı oyun oynayacaksınız 6ms değeri çok kötü ve Everest markasına güvenmeyin.
Power olarak 80+ sertifikası ve güvenilir bir marka olmasına dikkat edin forumda güvenilir PSU markaları hakkında birçok konu var.
Ekran kartı olarak bütçenizi eğer arttıramıyorsanız rx570 bu fiyat bandında daha iyi bir performans verecektir.
r5 1600 işlemci 12 nm olmasına dikkat edin eğer 14 mm ise eski versiyonudur ve 12 nm olan performans olarak çok daha üst seviyede.
Anakart olarak bence b450 chipsetli anakartlara yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…