GTX 1650 nasıl bir kart?

1-2 seneye çöp olacak. Tabi ETS, Valorant, GTA 5, CS oynuyorsan yeterli.

1 2 seneye emin ol ki çöp olmaz. GTX 1050 1650 gibi ekran kartları gayet iyi ben 1050 Ti kullanıyorum ve Call of Duty Modern Warfare 2019 oyununda bile orta ayarlarda 130 görüyor.

1 2 seneye emin ol ki çöp olmaz. GTX 1050 1650 gibi ekran kartları gayet iyi ben 1050 Ti kullanıyorum ve Call of Duty Modern Warfare 2019 oyununda bile orta ayarlarda 130 görüyor.
Modern Warfare ağır oyun sayılmaz. Control, Horizon Zero Down, Witcher 3 oyna orta ayarlarda. Fanboyluk yapmayın bıktım.

Modern Warfare ağır oyun sayılmaz. Control, Horizon Zero Dawn, Witcher 3 oyna orta ayarlarda. Fanboyluk yapmayın bıktım.

Ya ne fanboyluğu ben Zero dawn ı yüksek ayarlarda 45-60 FPS oynadım RTX3090 haricinde iyi ekran kartı yok muamelesi yapmayın.

Ya ne fanboyluğu ben Zero dawn ı yüksek ayarlarda 45-60 FPS oynadım RTX3090 haricinde iyi ekran kartı yok muamelesi yapmayın.
Yeni oyunlar için yetmeyecek diyoruz sen ne diyorsun? İlla muhalefet olmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…