GTX 1650 neden ucuz?

Bütçe
5000
RTX 3k serileri geldi ve bu kart güncel oyunlarda giriş seviyesine düşmüşken 3k vermek insanın zoruna gider.

Arkadaşlar ben de biliyorum ederinin bu olmadığını. Benim bahsettğim şey bu model bazında bu linkteki ürünün ucuz olması. Alternatif markalara da baktım bu gddr6 olan model.

Kart kötü aslında. 4000 TL çok pahalı bu eski parça için.
Sorunlu olabilir dikkat et.

4.439 TL mi ucuz? Kartın ederi 1.500 bile değil.

Ne ucuzu çok pahalı.

Ucuz mu ? Kartın ilk çıktığı zamanki fiyatından haberiniz var mı? 4400 TL'yi hiçbir şekilde hak etmiyor.

Ucuz mu? Bu kartı 1500 liraya buluyorduk eskiden.

Hocam o kartın maximum ederi bu şartlar altında 3350TL gibi fiyatlar. Kesinlikle 3500 üstü fiyat verilmez.

Beleş ya beleş, hay Allah.

Ucuz değil aksine pahalı zamanında 2000 TL civarındaydı.

Bir aralar bu kartın ikinci elini 900-1000'e bırakıyorlardı, sıfırı en fazla (gaming x, rog strix vb.) 1600-1700 TL idi. Bu haliyle ucuz diyorsanız, ya piyasadan haberiniz yok ya da parayı ağaçtan topluyorsunuz.
Arkadaşlar şu anda internet üzerinde sıfır satılan kartlara kıyasla ucuz diyorum yoksa ben de farkındayım bu fiyatı etmeyeceğinin. Ekran kartım arızalandı ve acil bir kart almam gerekiyor görüntü alabilmem için. Bir de bu ürün gddr6 ve asus+hepsiburada güvenilirliğini sunuyor. Dün saatlerce araştırdım daha mantıklı gördüğüm tek ürün vatan bilgisayarda satılan 1650 super modeliydi 5400 civarı fiyatı vardı ama onu da kargo ile yollamıyorlar ve mağazadan teslim almam gerekiyor dolayısıyla o üründen de vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…