Bir aralar bu kartın ikinci elini 900-1000'e bırakıyorlardı, sıfırı en fazla (gaming x, rog strix vb.) 1600-1700 TL idi. Bu haliyle ucuz diyorsanız, ya piyasadan haberiniz yok ya da parayı ağaçtan topluyorsunuz.
Arkadaşlar ben de biliyorum ederinin bu olmadığını. Benim bahsettğim şey bu model bazında bu linkteki ürünün ucuz olması. Alternatif markalara da baktım bu gddr6 olan model.
Merhaba, Nitro RX570 ekran kartım boşta çalışırken durduk yere arızalandı ve görüntü vermemeye başladı. Tamir vs. uğraşmak istemediğim için yeni kart arayışındayım. Bu kart birçok sitede ve hatta Hepsiburada'nın farklı satıcılarında bile 5000 TL üzerinde satılıyor iken neden linkteki ürün çoğu yerden daha ucuz? Sorunlu bir model midir?
Bir aralar bu kartın ikinci elini 900-1000'e bırakıyorlardı, sıfırı en fazla (gaming x, rog strix vb.) 1600-1700 TL idi. Bu haliyle ucuz diyorsanız, ya piyasadan haberiniz yok ya da parayı ağaçtan topluyorsunuz.
Arkadaşlar şu anda internet üzerinde sıfır satılan kartlara kıyasla ucuz diyorum yoksa ben de farkındayım bu fiyatı etmeyeceğinin. Ekran kartım arızalandı ve acil bir kart almam gerekiyor görüntü alabilmem için. Bir de bu ürün gddr6 ve asus+hepsiburada güvenilirliğini sunuyor. Dün saatlerce araştırdım daha mantıklı gördüğüm tek ürün vatan bilgisayarda satılan 1650 super modeliydi 5400 civarı fiyatı vardı ama onu da kargo ile yollamıyorlar ve mağazadan teslim almam gerekiyor dolayısıyla o üründen de vazgeçtim.