Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 26 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar ekran kartım GTX 1650 ve i3 10100F işlemci var. RDR 2'de ekran kartı fanı 2000 RPM'lerde çalışıyor ve 60 hızında dönüyor ve birazcık ses çıkarıyor. Normal mi? Ekran kartı sıcaklığı 70 derecelerde işlemcide 55-60 derecelerde sıcaklıkları.
Arkadaşlar ekran kartım GTX 1650 ve i3 10100F işlemci var. RDR 2'de ekran kartı fanı 2000 RPM'lerde çalışıyor ve 60 hızında dönüyor ve birazcık ses çıkarıyor. Normal mi? Ekran kartı sıcaklığı 70 derecelerde işlemcide 55-60 derecelerde sıcaklıkları.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 26 Temmuz 2022 #2 Johancruyff dedi: Arkadaşlar ekran kartım GTX 1650 ve i3 10100F işlemci var. RDR 2'de ekran kartı fanı 2000 RPM'lerde çalışıyor ve 60 hızında dönüyor ve birazcık ses çıkarıyor. Normal mi? Ekran kartı sıcaklığı 70 derecelerde işlemcide 55-60 derecelerde sıcaklıkları. Genişletmek için tıkla... Normal hocam.
Johancruyff dedi: Arkadaşlar ekran kartım GTX 1650 ve i3 10100F işlemci var. RDR 2'de ekran kartı fanı 2000 RPM'lerde çalışıyor ve 60 hızında dönüyor ve birazcık ses çıkarıyor. Normal mi? Ekran kartı sıcaklığı 70 derecelerde işlemcide 55-60 derecelerde sıcaklıkları. Genişletmek için tıkla... Normal hocam.
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #3 Johancruyff dedi: Arkadaşlar ekran kartım GTX 1650 ve i3 10100F işlemci var. RDR 2'de ekran kartı fanı 2000 RPM'lerde çalışıyor ve 60 hızında dönüyor ve birazcık ses çıkarıyor. Normal mi? Ekran kartı sıcaklığı 70 derecelerde işlemcide 55-60 derecelerde sıcaklıkları. Genişletmek için tıkla... Normal, sesi rahatsız ediyorsa uygulama ile kısabilirsiniz ama gerek yok.
Johancruyff dedi: Arkadaşlar ekran kartım GTX 1650 ve i3 10100F işlemci var. RDR 2'de ekran kartı fanı 2000 RPM'lerde çalışıyor ve 60 hızında dönüyor ve birazcık ses çıkarıyor. Normal mi? Ekran kartı sıcaklığı 70 derecelerde işlemcide 55-60 derecelerde sıcaklıkları. Genişletmek için tıkla... Normal, sesi rahatsız ediyorsa uygulama ile kısabilirsiniz ama gerek yok.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 26 Temmuz 2022 #4 Yusuf Tuğra dedi: Normal, sesi rahatsız ediyorsa uygulama ile kısabilirsiniz ama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamadan yapabilirim? Çünkü sesinden dolayı forumu açtım rahatsız ediyor.
Yusuf Tuğra dedi: Normal, sesi rahatsız ediyorsa uygulama ile kısabilirsiniz ama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamadan yapabilirim? Çünkü sesinden dolayı forumu açtım rahatsız ediyor.
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #5 Johancruyff dedi: Hangi uygulamadan yapabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ama kısarsanız sıcaklık artar yine de siz bilirsiniz.
Johancruyff dedi: Hangi uygulamadan yapabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ama kısarsanız sıcaklık artar yine de siz bilirsiniz.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 26 Temmuz 2022 #6 Yusuf Tuğra dedi: MSI Afterburner ama kısarsanız sıcaklık artar yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ondan kısıyorum fakat RDR 2'de kısınca oyundan atıyor.
Yusuf Tuğra dedi: MSI Afterburner ama kısarsanız sıcaklık artar yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ondan kısıyorum fakat RDR 2'de kısınca oyundan atıyor.
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #7 Johancruyff dedi: Ondan kısıyorum fakat RDR 2'de kısınca oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Isıdandır büyük ihtimalle fanlar normal hızda çalışsın RDR 2 de çok ısınmayan oyunlarda kısabilirsiniz.
Johancruyff dedi: Ondan kısıyorum fakat RDR 2'de kısınca oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Isıdandır büyük ihtimalle fanlar normal hızda çalışsın RDR 2 de çok ısınmayan oyunlarda kısabilirsiniz.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 26 Temmuz 2022 #8 Johancruyff dedi: Ondan kısıyorum fakat RDR 2'de kısınca oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Kısmayın hocam çok ısınıyor diye oyundan atıyordur.
Johancruyff dedi: Ondan kısıyorum fakat RDR 2'de kısınca oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Kısmayın hocam çok ısınıyor diye oyundan atıyordur.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 26 Temmuz 2022 #9 Yusuf Tuğra dedi: Isıdandır büyük ihtimalle fanlar normal hızda çalışsın RDR 2 de çok ısınmayan oyunlarda kısabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Bir de şey soracaktım güç modu nihai performansta o hıza etki eder mi? Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
Yusuf Tuğra dedi: Isıdandır büyük ihtimalle fanlar normal hızda çalışsın RDR 2 de çok ısınmayan oyunlarda kısabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Bir de şey soracaktım güç modu nihai performansta o hıza etki eder mi?
Yusuf Tuğra Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 511 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #10 Johancruyff dedi: Peki teşekkür ederim. Bir de şey soracaktım güç modu nihai performansta o hıza etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Bende de nihaide fan hızını doğrudan etkilemez ama performansı arttırdığı için ısınır oda fanı hızlandırır isterseniz düşürün güç ayarlarını ama PC nizin gücünden boşuna kayıp verirsiniz.
Johancruyff dedi: Peki teşekkür ederim. Bir de şey soracaktım güç modu nihai performansta o hıza etki eder mi? Genişletmek için tıkla... Bende de nihaide fan hızını doğrudan etkilemez ama performansı arttırdığı için ısınır oda fanı hızlandırır isterseniz düşürün güç ayarlarını ama PC nizin gücünden boşuna kayıp verirsiniz.