Aynen öyle. Ben GTX 1080 Tİ alırken herkes Asus yada MSI gibi markaları önermişti. Arada 1.500 TL gibi fark oluşunca (markanın ekstra indirimi vardı) gidip Palit marka aldım. Hiç pişman değilim.Gerçekten yazık ediyorsunuz o kartlara o kadar para vererek... Keyfiniz bilir, ben diyeceğimi dedim. Daha düşük performans ve yüksek fiyat istiyorsanız kendi kararınız.
İlla mağaza olacaksa aha da burada var:
SAPPHIRE RX570 PULSE GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RX570 PULSE GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Gigabyte RX570 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Gigabyte RX570 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sınırsız banın hayırlı olsun. Burada bana durduk yere küfür etmek kolay tabii.
Bari küfür edecek bir nedenin olsa, paran çöpe gitmesin diye uğraşıyorum. 1 tane hakaret içerikli söz dahi kullanmadım sana karşı. Kart önerisi yaptım ve gelmişsin küfür ediyorsun. Yazık sana.
Keşke. Hayır bir de yaşını 30 girmiş, komik. Bir de durduk yere küfür ediyor. Adama yardımcı olmaya çalışıyoruz gelip hiçbir neden yokken küfür ediyor. Klavye başında olduğu için kolay ya küfür etmesi tabi.Daha cevap yazamaz. Keşke buraya üye olurken kimlik fotokopisi falan isteseler. Eline PC alan 10 yaşındaki çocuklar gelip konu açamasa burada.
Keşke. Hayır bir de yaşını 30 girmiş, komik. Bir de durduk yere küfür ediyor. Adama yardımcı olmaya çalışıyoruz gelip hiçbir neden yokken küfür ediyor. Klavye başında olduğu için kolay ya küfür etmesi tabii.
Burası küfür edebileceğin ya da troll yapabileceğin bir forum değil. Sınırsız banı yiyeceksin zaten, hadi güle güle. Komik olduğunu falan sanıyorsun, acıyorum sana.