GTX 1650 PSU önerisi

Gerçekten yazık ediyorsunuz o kartlara o kadar para vererek... Keyfiniz bilir, ben diyeceğimi dedim. Daha düşük performans ve yüksek fiyat istiyorsanız kendi kararınız.

İlla mağaza olacaksa aha da burada var:

Kişisel tavsiyem:

Aynen öyle. Ben GTX 1080 Tİ alırken herkes Asus yada MSI gibi markaları önermişti. Arada 1.500 TL gibi fark oluşunca (markanın ekstra indirimi vardı) gidip Palit marka aldım. Hiç pişman değilim.

Sınırsız banın hayırlı olsun. Burada bana durduk yere küfür etmek kolay tabi.
Bari küfür edecek bir nedenin olsa, paran çöpe gitmesin diye uğraşıyorum. 1 tane hakaret içerikli söz dahi kullanmadım sana karşı. Kart önerisi yaptım ve gelmişsin küfür ediyorsun. Yazık sana.

Bir de yaşını 30 girmiş, hahahahaha. Yazık ya.

Daha cevap yazamaz. Keşke buraya üye olurken kimlik fotokopisi falan isteseler. Eline PC alan 10 yaşındaki çocuklar gelip konu açamasa burada.

Daha cevap yazamaz. Keşke buraya üye olurken kimlik fotokopisi falan isteseler. Eline PC alan 10 yaşındaki çocuklar gelip konu açamasa burada.
Keşke. Hayır bir de yaşını 30 girmiş, komik. Bir de durduk yere küfür ediyor. Adama yardımcı olmaya çalışıyoruz gelip hiçbir neden yokken küfür ediyor. Klavye başında olduğu için kolay ya küfür etmesi tabi.

Noktalama işaretlerini önemseyen yöneticiler maalesef böyle insanları anında engelleyemiyor. Adam hala cevap yazıyor.

Burası küfür edebileceğin ya da troll yapabileceğin bir forum değil. Sınırsız banı yiyeceksin zaten, hadi güle güle. Komik olduğunu falan sanıyorsun, acıyorum sana.

Boş ver. Nasıl olsa yeni hesap açıp gelir buraya. Zaten üyelik tarihine baksana. Yeni üye. Bunlar kovulduğu kapıya giden köpekler gibi tıpkı. Yine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…