W wald Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #1 G-Sync açık ama oyunlarda gene takılma devam ediyor. Nasıl çözebilirim? Sistem: GTX 1650. Ryzen 5 1600. 8 GB RAM. Oynadığım oyun Mafia 2. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2021
G-Sync açık ama oyunlarda gene takılma devam ediyor. Nasıl çözebilirim? Sistem: GTX 1650. Ryzen 5 1600. 8 GB RAM. Oynadığım oyun Mafia 2.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #2 RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor.
Heisenbergin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.164 Çözümler 14 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 16 Kasım 2021 #3 G-Sync kapatıp denediniz mi?
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 16 Kasım 2021 #4 Oyun : Mafia 2 "RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor."
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 16 Kasım 2021 #5 V-sync veya FPS sınırlama açmayı deneyebilirsin.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.276 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #6 Yigithan Yildirim dedi: RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin? 2010'da çıktı oyun. Dosya Ekleri Screenshot_2021-11-16-18-29-49-576_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg 79,9 KB · Görüntüleme: 18
Yigithan Yildirim dedi: RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin? 2010'da çıktı oyun.
W wald Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #7 Yigithan Yildirim dedi: RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun eski Lee Yubin dedi: V-sync veya FPS sınırlama açmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef
Yigithan Yildirim dedi: RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun eski Lee Yubin dedi: V-sync veya FPS sınırlama açmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 16 Kasım 2021 #8 Yigithan Yildirim dedi: RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor. Genişletmek için tıkla... Mafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka? Arkadaş sanırım son cümleyi görmedi. wald dedi: G-Sync açık ama oyunlarda gene takılma devam ediyor. Nasıl çözebilirim? Sistem: GTX 1650. Ryzen 5 1600. 8 GB RAM. Oynadığım oyun Mafia 2. Genişletmek için tıkla... Sürücü güncel mi? Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz?
Yigithan Yildirim dedi: RAM'den dolayı olabilir. Günümüz FPS oyunları 8 GB RAM'i kolaylıkla doldurabiliyor. Genişletmek için tıkla... Mafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka? Arkadaş sanırım son cümleyi görmedi. wald dedi: G-Sync açık ama oyunlarda gene takılma devam ediyor. Nasıl çözebilirim? Sistem: GTX 1650. Ryzen 5 1600. 8 GB RAM. Oynadığım oyun Mafia 2. Genişletmek için tıkla... Sürücü güncel mi? Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz?
W wald Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #9 Eternal777 dedi: Mafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka? Arkadaş sanırım son cümleyi görmedi. Genişletmek için tıkla... Çok saçma şekilde bugun açtım gsync sorun aynı devam ediyor çözüm de bulamadım Eternal777 dedi: Mafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka? Arkadaş sanırım son cümleyi görmedi. Sürücü güncel mi? Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü güncel ayarlar yüksekte fps 140 80 arası gidip geliyor gsnyc hz = fps yaptığı için çözer sandım çözmedi
Eternal777 dedi: Mafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka? Arkadaş sanırım son cümleyi görmedi. Genişletmek için tıkla... Çok saçma şekilde bugun açtım gsync sorun aynı devam ediyor çözüm de bulamadım Eternal777 dedi: Mafia 2 oyununu 4GB Ram olan PC ile bile oynadım. Günümüz FPS oyunları ne alaka? Arkadaş sanırım son cümleyi görmedi. Sürücü güncel mi? Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü güncel ayarlar yüksekte fps 140 80 arası gidip geliyor gsnyc hz = fps yaptığı için çözer sandım çözmedi
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 16 Kasım 2021 #10 wald dedi: Çok saçma şekilde bugun açtım gsync sorun aynı devam ediyor çözüm de bulamadım Ekran kartı sürücüsü güncel ayarlar yüksekte fps 140 80 arası gidip geliyor gsnyc hz = fps yaptığı için çözer sandım çözmedi Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz?
wald dedi: Çok saçma şekilde bugun açtım gsync sorun aynı devam ediyor çözüm de bulamadım Ekran kartı sürücüsü güncel ayarlar yüksekte fps 140 80 arası gidip geliyor gsnyc hz = fps yaptığı için çözer sandım çözmedi Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarınızı atabilir misiniz?