GTX 1650, R5 4500 sisteme hangi Windows yüklenmeli?

Leonarda

Hectopat
Daha fazla  
MSI GeForce GTX 1650,
Ryzen 5 4500,
500 GB M.2 SSD, 1 TB SATA HDD,
16 GB RAM,
ASUS Prime B450 K II Anakart.

Sistemi alalı 1 hafta oldu. Windows 10 deneme üyeliği verilmişti, etkinleştirip 11 geçtim. NVIDIA'da sorun yaşamıştım, geri sıfırladım ve 10'a geçtim. Şimdi tekrar Windows 11 geçesim var, geçmeli miyim?

O kadar oyun yüklüydü şimdi yaptığım hatadan dolayı kendime kızıyorum.

Windows 10 ile memnunsanız bence gerek yok. Hangi Windows sürümüyle memnunsanız onu kullanın Windows 10 ve Windows 11.

Geçmeye gerek yok,
Sistemi ne kadar aldınız hocam?

Windows 11 pek stabil bir işletim sistemi değil. Windows 10 Pro işini görücektir.

Geçmeye gerek yok,
Sistemi ne kadar aldınız hocam?
1 Ocak'ta itopyaya giderek toplama yaptırdım, Philipsin yeni çıkan 24 inçlik monitörü dahil kasayla beraber 12.671 TL tuttu, oradaki görevli yarın zam geleceğini söyledi ve gerçekten geldi. Şimdi toplamak istesem 16,17 bin liraya topluyorum.

Keşke biraz daha verip en azından işlemciyi 5500 yapsaydınız, monitör ne kadar bilmiyorum ama neyse olan olmuş hayırlı olsun.

Keşke biraz daha verip en azından işlemciyi 5500 yapsaydınız, monitör ne kadar bilmiyorum ama neyse olan olmuş hayırlı olsun.
İşlemciyi değiştireceğim sonrasında.

Windows 10 ile memnunsanız bence gerek yok. Hangi Windows sürümüyle memnunsanız onu kullanın Windows 10 ve Windows 11.
Mağaza sistemi kurarken Windows 10 ile kurmuş ve bana öyle teslim edildi. Ben de eve gelir gelmez direkt 11 indirdim, oyunları vs kurdum. Birçok yayıncı 10 da kalmaya devam ediyor, 11 kullanan sporcu, yayıncı çok az gördüm, performans bakımından sistemimde hangisi daha iyi olur, 11in tasarımını beğenmiştim.

Son düzenleme:

Performans istiyorsanız Windows 10 Pro, biraz daha görüntü isterseniz 11 kullanabilirsiniz fakat bazı sistemlerde stabil çalışmıyor.

Tercih meselesi. Windows 10 tabii ki daha stabil bunun nedeni ise yıllardır geliştiriliyor olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…