GTX 1650 - R5 5500U sistem GTA 5 ve CP2077 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 11

lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, az önce sürekli güncellenen bir oyun sistem öneri sitesinden yukarıda bahsettiğim iki oyunu "GTA 5 Enhanced ve Cyberpunk 2077" yi sistemimde test etmek istedim, fakat GTA 5 Enhanced sürümü siteye eklenmedi. Acaba o oyunu şu anki güncel sistemimde oynayabilir miyim? Sizce bu site doğru bilgi veriyor mu? Sistemim aşağıda, test ettiğim sitede yer alıyor. Yine de buraya yazayım,
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500U.
RAM 16 GB (8+8) çift RAM 3200 MHz.
SSD: 1 TB M.2 SSD Samsung 980 Pro.
Link: Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri 2025 - bilgisayarınızı test edin
Yardımcı olun bu konuda bilgili olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim hangi oyunu oynayabilirim veya oynayamam?

Bu siteyi cok görüyordum bir ara. Yardimci olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5 rahat açar ama Cyberpunk bilmiyorum.

Hocam bu video güncel değil ama, 4 yıl öncesine ait 4 sene boyunca tüm oyunlara güncelleme geldi, acaba sistem gereksinimleri değişmemiş midir çoğunun?

Requirements Test hocam bu oyun sürümü güncel sistemimde açılır mı yani acaba anlamadım yardımcı olur musun?

GTAV acar diye dusunuyorum low yada medium ayarlarda oynatir muhtemelen. Cyberpunk'da muhtemelen Low ayarlarda oynatir, medium biraz zor 2060 öneriliyor recommened olarak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…