GTX 1650 - R5 5500U sistem GTA 5 ve CP2077 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 11

lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, az önce sürekli güncellenen bir oyun sistem öneri sitesinden yukarıda bahsettiğim iki oyunu "GTA 5 Enhanced ve Cyberpunk 2077" yi sistemimde test etmek istedim, fakat GTA 5 Enhanced sürümü siteye eklenmedi. Acaba o oyunu şu anki güncel sistemimde oynayabilir miyim? Sizce bu site doğru bilgi veriyor mu? Sistemim aşağıda, test ettiğim sitede yer alıyor. Yine de buraya yazayım,
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500U.
RAM 16 GB (8+8) çift RAM 3200 MHz.
SSD: 1 TB M.2 SSD Samsung 980 Pro.
Link: Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri 2025 - bilgisayarınızı test edin
Yardımcı olun bu konuda bilgili olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim hangi oyunu oynayabilirim veya oynayamam?

Cyberpunk'ta mı? Bunun bir çözümü var mı acaba yukarıda bir arkadaş bennim sistemimdeki oyunun oynanışını paylaşmış gerçi 4 sene öncesi ama hiç mi oynayamam yani?

İşlemci u serisi olduğu için güç tasarrufuna göre gücü azaltılmıştır drop yersin ama 30 FPS oynatabilir belki kırk GTA 5'te rahat oynarsın

55-60 fps mi yani? o bile bence iyidir. zaten birçok oyunu 60 fps' te bitirdim sorun yaşamadım pek eğer buysa günceli benim için sorun olmaz o halde. Peki ya GTA 5 kaç FPS oluyor güncel?

Videoyu çeken arkadaş tost makinesinden çekmiş herhalde. Çok bulanık.
muhtemelen video çekimi performansa ve kullanıma etki etmesin diye kaliteyi falan düşürmüştür kullanım azalsın diye, ama o kadar da kötü değil bende.

55-60 FPS mi yani? O bile bence iyidir. Zaten birçok oyunu 60 FPS'te bitirdim sorun yaşamadım pek eğer buysa günceli benim için sorun olmaz o halde. Peki ya GTA 5 kaç FPS oluyor

Yüksekte 104 FPS oynatır

55-60 fps mi yani? o bile bence iyidir. zaten birçok oyunu 60 fps' te bitirdim sorun yaşamadım pek eğer buysa günceli benim için sorun olmaz o halde. Peki ya GTA 5 kaç FPS oluyor güncel?
hocam yüksek ayarlarda ve FSR3 FG teknolojilerini kullanarak evet 50-60 civarı FPS alırsınız (cyberpunk için konuşuyorum) olmadı Lossless Scaling kullanırsınız. GTA 5'e gelince, yine en yüksek ayarlarda 60-80 arası bir FPS alırsınız.

O uygulamayı satın almıştım steamde teşekkürler öneri için onuda kullanırım yani özetle GTA 5 ve cyberpunk 2077 orta ve yüksek ayarlarda sorun yaşamam o halde değil mi sonuç olarak?

Son düzenleme:
O uygulamayı satın almıştım steamde teşekkürler öneri için onuda kullanırım yani özetle GTA 5 ve cyberpun 2077 orta ve yüksek ayarlarda sorun yaşamam o halde değil mi sonuç olarak?
rica ederim. evet özetle bir sıkıntı yaşamazsınız. ancak zamanında laptop kullanmış birisi olarak performans ayarı yapacağım en iyisini alacağım diye her şeyi fullemeyin, dozunda artırın. ben en son ekran kartını köfte ekmek yapmıştım. dikkatli olmak lazım.

Orta ayarlara çekerim sorun olmaz benim için yeter ki FPS düşmesin teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…