GTX 1650-R5 5600 sistemle The Last of Us oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Soslu CPU

Hectopat
Yer
Haven B Site
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB CL16 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
Sandisk 480
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
B550M DS3H rev 1.5
İşlemci
Ryzen 5 5600
Selam, The Last of Us'ı Steam'den almak istiyorum. internet cafede RTX 2060 - i5 9400F işlemci var. Oyuna girdiğimde düşük ayarlarda bile ekran kartı belleğinin (6 GB) aşıldığını görüyorum. oyunda kasmalar oluyor ve gölgelendiricilerin yüklenmesi bayağı bir uzun sürüyor (ayrıca oyun crack.) şunu da belirtmek isterim ki; oradaki hiçbir şey güncel değil. Ekran kartı driverları çok eski, hiçbir şey güncellenmiyor, kontrolü sağlanmıyor.

Oyun pahalı bu yüzden kafama takıldı.
Güncel versiyonda optimizasyon sıkıntısı çözüldü mü? 4 GB ekran kartım var, 60 FPS üstünde hangi grafiklerde oynarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, The Last of Us'ı Steam'den almak istiyorum. internet cafede RTX 2060 - i5 9400F işlemci var. Oyuna girdiğimde düşük ayarlarda bile ekran kartı belleğinin (6 GB) aşıldığını görüyorum. oyunda kasmalar oluyor ve gölgelendiricilerin yüklenmesi bayağı bir uzun sürüyor (ayrıca oyun crack.) şunu da belirtmek isterim ki; oradaki hiçbir şey güncel değil. Ekran kartı driverları çok eski, hiçbir şey güncellenmiyor, kontrolü sağlanmıyor.

Güncel versiyonda optimizasyon sıkıntısı çözüldü mü? 4 GB ekran kartım var, 60 FPS üstünde hangi grafiklerde oynarım?
O oyunun optimizasyonu duzeltilmedi. Lowda sansinizi deneyin derim.

Oyun ilk çıktığı zamanki haliyle crack'li yüklemişlerdir. Optimizasyon yerlerde sürünüyodu ilk çıktığı zaman. Oynarsınız ama düşük ayarlarda 30FPS civarı akar muhtemelen.

O oyunun optimizasyonu duzeltilmedi. Lowda sansinizi deneyin derim.
Optimizasyon düzeltildi hocam. Şuan oyun 8GB Vram dahi kullanmıyor.

Oyun ilk çıktığı zamanki haliyle crack'li yüklemişlerdir. Optimizasyon yerlerde sürünüyodu ilk çıktığı zaman. Oynarsınız ama düşük ayarlarda 30FPS civarı akar muhtemelen.

Optimizasyon düzeltildi hocam. Şuan oyun 8GB Vram dahi kullanmıyor.
En son bozuktu. Duzeltilmis. Kusura bakmayin bilmiyordum.

Low Ayarda açabilmesi lazım hocam, deneyin şansınızı.

Orta ayarlar FSR kalite ile 50 FPS civarı oynayabilirsin diye düşünüyorum. Oyunu alıp düşük performans durumunda iade edebilir veya malum yollarla performansı deneyebilirsin.

Orta ayarlar FSR kalite ile 50 FPS civarı oynayabilirsin diye düşünüyorum. Oyunu alıp düşük performans durumunda iade edebilir veya malum yollarla performansı deneyebilirsin.
Hocam 4060 gibi bir ekran kartı 60FPS alacağım diye zorlanıyor Ultra'da. Aralarında uçurum kadar fark olan 1650'nin Medium ayarda açabileceğini düşünüyor musunuz?

Hocam Low ayarda oynanır bir de, sistemi itopyadan mı aldınız?
Hayır herşeyi Teknobiyotik üzerinden aldım. Ekran kartı vardı zaten.

Hocam 4060 gibi bir ekran kartı 60FPS alacağım diye zorlanıyor Ultra'da. Aralarında uçurum kadar fark olan 1650'nin Medium ayarda açabileceğini düşünüyor musunuz?
Bende pek sanmıyorum zaten. Oyunun hikayesine müziklerine temeline herşeyine aşığım. Gitarla tema müziklerini çalıyorum sürekli. Hep diyordum düzgün PC ve monitör ile oynayayım diye. Alacağım oyunu, indirip denerim.

Rainbow Six oynarken FSR çok fark ettiriyor, Last of Us'da da işe yarayabilir

Bu oyunun ultra ayarları bence highdan daha kötü gözüküyor ve çok FPS düşürüyor. Onun haricinde haklısın, yüksekten sallamışım. Medium FSR kalitede alabileceği FPS 30 civarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı