Arman Ulusoy Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #1 i7 9750H GTX 1650 RVN coin mining yapılır mı?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2021 #2 Arman Ulusoy dedi: i7 9750H GTX 1650 RVN coin mining yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Dostum yapılır ama çok kazanamazsın diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakma
Arman Ulusoy dedi: i7 9750H GTX 1650 RVN coin mining yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Dostum yapılır ama çok kazanamazsın diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakma
Arman Ulusoy Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #3 Schale dedi: Dostum yapılır ama çok kazanamazsın diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Bir denemek istiyorum sizce denesem mi?
Schale dedi: Dostum yapılır ama çok kazanamazsın diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Bir denemek istiyorum sizce denesem mi?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2021 #4 Arman Ulusoy dedi: Bir denemek istiyorum sizce denesem mi? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. İnternettende araştırabilirsiniz fakat ekran kartının ömrünü kisaltabilir belki.
Arman Ulusoy dedi: Bir denemek istiyorum sizce denesem mi? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. İnternettende araştırabilirsiniz fakat ekran kartının ömrünü kisaltabilir belki.
Arman Ulusoy Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #5 Ço. Schale dedi: Denemekten zarar gelmez. İnternettende araştırabilirsiniz fakat ekran kartının ömrünü kisaltabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeceğim hem sıcaklık çok artarsa kapatırım zaten. Teşekkürler.
Ço. Schale dedi: Denemekten zarar gelmez. İnternettende araştırabilirsiniz fakat ekran kartının ömrünü kisaltabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeceğim hem sıcaklık çok artarsa kapatırım zaten. Teşekkürler.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2021 #6 Arman Ulusoy dedi: Ço. Bir deneyeceğim hem sıcaklık çok artarsa kapatırım zaten. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bol kazançlar hocam pek zarar vereceğini sanmıyorum fanlar güçlüyse.
Arman Ulusoy dedi: Ço. Bir deneyeceğim hem sıcaklık çok artarsa kapatırım zaten. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bol kazançlar hocam pek zarar vereceğini sanmıyorum fanlar güçlüyse.
Arman Ulusoy Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #7 Schale dedi: Rica ederim bol kazançlar hocam pek zarar vereceğini sanmıyorum fanlar güçlüyse. Genişletmek için tıkla... L340 Lenovo laptop.
Schale dedi: Rica ederim bol kazançlar hocam pek zarar vereceğini sanmıyorum fanlar güçlüyse. Genişletmek için tıkla... L340 Lenovo laptop.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2021 #8 Arman Ulusoy dedi: L340 Lenovo laptop. Genişletmek için tıkla... Laptopdan yapmayı pek tavsiye etmem isinabilir ama denemekte fayda var.
Arman Ulusoy dedi: L340 Lenovo laptop. Genişletmek için tıkla... Laptopdan yapmayı pek tavsiye etmem isinabilir ama denemekte fayda var.
Arman Ulusoy Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #9 Denedim laptoptan yapmayın çok ısınıyor değmez.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Aralık 2021 #10 Arman Ulusoy dedi: Denedim laptoptan yapmayın çok ısınıyor değmez Genişletmek için tıkla... Maalesef