Kısaca ben size diyom gtx 1650 ryzen 5 5500 ikilisi valorant fortnite 2 yıl gider mi yeni alcak zaten ekran kartı işlemci fln yükseltme yapcak suanki pc si daha beter
Kısaca ben size diyom gtx 1650 ryzen 5 5500 ikilisi valorant fortnite 2 yıl gider mi yeni alcak zaten ekran kartı işlemci fln yükseltme yapcak suanki pc si daha beter
Hocam nereye baksanız GTX1650'li sistemler bu fiyata satılıyor. Doğru söylüyorsunuz ama bu sistemler 16-17K oluyor. Gayet iyi bir fiyat sisteme göre alınabilir. Arkadaş da söylemiş zaten bütçesi buna yetiyor. Alınır hocam güzel sistem. Götürür arakdaşınızı.
Kısaca ben size diyorum GTX 1650 Ryzen 5 5500 ikilisi Valorant Fortnite 2 yıl gider mi yeni alacak zaten ekran kartı işlemci falan yükseltme yapacak şu anki PC'si daha beter.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...xs-oc-v3-4gb-gtx1650-oyun-bilgisayari-p-35888 arkadaşım bu PC alacak bütçesi bu kadar ben SSD RAM kasa PSU anakart falan yeterli bence. Kaliteli GTX 1650 alınmaz dedim kendisine ama parası o kadar. Yapacak bir şey yok. Oynayacagı oyunlar yeter zaten. Valorant Fortnite MC GTA 5 falan orta ayarlarda oynayacagım dedi. 1 2 sene sonra ekran kartını 4060 alacakmış, güçlendirme yapacakmış. Siz ne dersiniz alirnir mi? Bu bütçeye oynicagi oyunlar performans alır mı iyi yeter mi?