GTX 1650 S sistem kapanıyor

Umut Ş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum fakat 1 yıldır temizlemediğim ve işlemci macunu yenilemediğim için bir bilgisayarcıya verdim. Hallettiler fakat bilgisayarı aldıgım akşam PC kendi kendine kapandı kasmalar oldu. Kasayı açtığımda işlemci aşırı sıcaktı ve kokuyordu o gün geri götürdügümde denediler bir şey çıkmadı. Bugun sabah bilgisayar 12 saat açık kaldıktan sonra Valorant oynarken 3 sn dondu geldi 10 dakika sonra da kendi kendine kapandı. İşlemci çok sıcak değildi ama ekran kartı az da olsa sıcaktı. Yardımınızı bekliyorum.

Özellikler:
AMD Ryzen 1600X 12 nm.
NVIDIA GTX 1650 Super.
16 GB RAM.
B450M anakart.
500W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zarar vermek kolay bir iş değil ki zaten. Ve siz yapsaydınız sorumlusu siz olurdunuz en azından. İşler karışık şimdi eğer bilgisayarcı bir şey yaptıysa.

Şu an daha net bir anlama yolu yok mu çünkü bilgisayarı topladıgımda da oda montajlatıp Windows kurdurmuştum.

İlk başta bilgisayarcıya git de ki amca sen buna ne yaptıysan senden aldığım günden beri böyle sorunlar yaşıyorum. Ama sakın bilgisayarı verme çünkü çoğu bilgisayarcı format atmaktan başka hiçbir şey bilmiyor. Sonrada garantiye yollayın. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…