haylex Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 18 Aralık 2022 #1 SSD veya HDD modeli Bilmiyorum Ekran kartı GTX 1050 Anakart MSI DDK4 BDD5T İşlemci Intel i3 Merhaba bilgisayarım nedense açılmıyor biraz eski bir sistem. Daha dün hiçbir sorun yoktu bugün başlatma tuşuna basıyorum fan dönmüyor ışığı gelmiyor yani hiçbir tepkime olmuyor yardımcı olur musunuz?
Merhaba bilgisayarım nedense açılmıyor biraz eski bir sistem. Daha dün hiçbir sorun yoktu bugün başlatma tuşuna basıyorum fan dönmüyor ışığı gelmiyor yani hiçbir tepkime olmuyor yardımcı olur musunuz?
ayçöreğ Megapat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 789 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #2 Dışarıdan kasa güç kablolarını kontrol ettin mi? Çözüm olarak neler yaptın. Artı 0 Eksi
KS KS haylex Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 3 18 Aralık 2022 #3 ayçöreğ dedi: Dışarıdan kasa güç kablolarını kontrol ettin mi? Çözüm olarak neler yaptın. Genişletmek için tıkla... Farklı kablolar denedim farklı fişlere taktım olmadı. Artı 0 Eksi
ayçöreğ dedi: Dışarıdan kasa güç kablolarını kontrol ettin mi? Çözüm olarak neler yaptın. Genişletmek için tıkla... Farklı kablolar denedim farklı fişlere taktım olmadı.