3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 23 Temmuz 2021 #11 Kaldırır.
O Olmayanı Arayan Hectopat Katılım 26 Nisan 2018 Mesajlar 44 24 Temmuz 2021 #12 Lise dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube yazıp bakabilirdin. Genişletmek için tıkla... Ben YouTube'daki test videolarına bakarak sistem topladım ve videolardaki FPS değerlerinden 10-20 FPS az aldım. Videolar yanıltıcı olabiliyor.
Lise dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube yazıp bakabilirdin. Genişletmek için tıkla... Ben YouTube'daki test videolarına bakarak sistem topladım ve videolardaki FPS değerlerinden 10-20 FPS az aldım. Videolar yanıltıcı olabiliyor.
Lise Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #13 Olmayanı Arayan dedi: Ben YouTube'daki test videolarına bakarak sistem topladım ve videolardaki FPS değerlerinden 10-20 FPS az aldım. Videolar yanıltıcı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de tam tersini yaşadım ve yaklaşık 70 fps fazla aldım.
Olmayanı Arayan dedi: Ben YouTube'daki test videolarına bakarak sistem topladım ve videolardaki FPS değerlerinden 10-20 FPS az aldım. Videolar yanıltıcı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de tam tersini yaşadım ve yaklaşık 70 fps fazla aldım.
oriberos Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 523 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Matrix 24 Temmuz 2021 #14 Çok rahat kaldırır.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #15 Olmayanı Arayan dedi: Ben YouTube'daki test videolarına bakarak sistem topladım ve videolardaki FPS değerlerinden 10-20 FPS az aldım. Videolar yanıltıcı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartının modeli vs. FPS'i etkileyebilir.
Olmayanı Arayan dedi: Ben YouTube'daki test videolarına bakarak sistem topladım ve videolardaki FPS değerlerinden 10-20 FPS az aldım. Videolar yanıltıcı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartının modeli vs. FPS'i etkileyebilir.