GTX 1650 sistem Cities Skylines 2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Sado_w

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GEFORCE GTX 1650
İşlemci
Intel Core i5-9300H 2.40GHz
Laptop kullanıyorum, bu donanım ile Cities Skylines 2'yi oynayabilir miyim sizce? Oynarsam çok zorlar mı?

Laptop kullanıyorum, bu donanım ile Cities Skylines 2'yi oynayabilir miyim sizce? Oynarsam çok zorlar mı?

Very Low ayarlarda 40-50 FPS oynarsın Low ayarlarda 20FPS ama kafana göre istersen yükle istersen yükleme çünkü fazla sarcağını sanmam.

Normal şartlarda oynanması lazım. Fakat oyunun optimizasyonu o kadar kötü ki düzelmesini beklemek zorunda kalabilirsin.

Kaldırır ama grafikler aşırı iğrenç oluyor. Şu anda tavsiye etmem çünkü oyun cidden eziyet oluyor.

Peki yeni patch ne zaman gelir biliyor musunuz? Canım cities çekti ama 1 de mod kurmakla falan uğraşmak istemiyorum. 2 nin de şu an pek iyi durumda olmadığını biliyorum ama yine de oynicam sanırım

Peki yeni patch ne zaman gelir biliyor musunuz? Canım cities çekti ama 1 de mod kurmakla falan uğraşmak istemiyorum. 2 nin de şu an pek iyi durumda olmadığını biliyorum ama yine de oynicam sanırım
Bu arada Türkçe yama kuran var mı? Virüslü olabileceğinden bahsediyorlardı

8 GB RAM ile biraz zor olabilir. Onun dışında diğer arkadaşlara katılıyorum, optimizasyon hala iyi durumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…