Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 ArdaFlix dedi: Oyundaki post processing ve ambient occlussion ayarlarını kaldıran mod vardı, onu indirin. Oyunun optimizasyonu da çöp gibi. Kasa kasa oynamıştım. Genişletmek için tıkla... GTX 1650, 16 GB RAM, AMD Ryzen 5 3600 6-Çekirdekli İşlemci 3.60 GHz'de sizce kaç FPS alırım? Eğer kötüyse almam o yüzden. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
ArdaFlix dedi: Oyundaki post processing ve ambient occlussion ayarlarını kaldıran mod vardı, onu indirin. Oyunun optimizasyonu da çöp gibi. Kasa kasa oynamıştım. Genişletmek için tıkla... GTX 1650, 16 GB RAM, AMD Ryzen 5 3600 6-Çekirdekli İşlemci 3.60 GHz'de sizce kaç FPS alırım? Eğer kötüyse almam o yüzden.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Temmuz 2023 #2 Sythexz dedi: GTX 1650, 16 GB RAM, AMD Ryzen 5 3600 6-Çekirdekli İşlemci 3.60 GHz'de sizce kaç FPS alırım? Eğer kötüyse almam o yüzden. Genişletmek için tıkla... Çok rahat oynarsın orta grafiklerde.
Sythexz dedi: GTX 1650, 16 GB RAM, AMD Ryzen 5 3600 6-Çekirdekli İşlemci 3.60 GHz'de sizce kaç FPS alırım? Eğer kötüyse almam o yüzden. Genişletmek için tıkla... Çok rahat oynarsın orta grafiklerde.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 ArdaFlix dedi: Çok rahat oynarsın orta grafiklerde. Genişletmek için tıkla... İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi?
ArdaFlix dedi: Çok rahat oynarsın orta grafiklerde. Genişletmek için tıkla... İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi?
mastin Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 Sythexz dedi: İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi? Genişletmek için tıkla... Oynamadıysan pek bir şey kaybetmezsin hikaye olarak, bence mutlaka oyna ama yeni oyundan daha iyi denilebilecek bazı şeyleri var.
Sythexz dedi: İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi? Genişletmek için tıkla... Oynamadıysan pek bir şey kaybetmezsin hikaye olarak, bence mutlaka oyna ama yeni oyundan daha iyi denilebilecek bazı şeyleri var.
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 Sythexz dedi: İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyna bence ilk oyun da çok güzel 2. oyun da çok güzel. Ama 2. oyundaki parkur mekanikleri çok güzel beni oyunda tutuyor 100 saati geçti sanırsam.
Sythexz dedi: İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyna bence ilk oyun da çok güzel 2. oyun da çok güzel. Ama 2. oyundaki parkur mekanikleri çok güzel beni oyunda tutuyor 100 saati geçti sanırsam.
Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #6 Sythexz dedi: İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oyna bana göre 1. oyun daha iyidir the followingide kesin oyna.
Sythexz dedi: İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle oyna bana göre 1. oyun daha iyidir the followingide kesin oyna.
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.195 Makaleler 11 Çözümler 59 6 Temmuz 2023 #8 Sythexz dedi: İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi? Genişletmek için tıkla... Dying Light 1'i bitiren biriyim oyundan aşırı zevk almıştım. İlk oynadığım hikaye oyunlarından biri. Çok zevk almıştım tavsiye ederim.
Sythexz dedi: İlk önce Dying Light'ın 1. oyununu bitireyim mi? Genişletmek için tıkla... Dying Light 1'i bitiren biriyim oyundan aşırı zevk almıştım. İlk oynadığım hikaye oyunlarından biri. Çok zevk almıştım tavsiye ederim.