GTX 1650 sistem FPS düşmesi

Makaleler
4
Daha fazla  
Sistemim;

Intel 10600k (es)
B460M-A PRO.
GTX 1650.
16 GB RAM.

Bu şekilde. Bu aralar çok LoL oynadığımdan bu oyun üzerinde örnek vereyim. Hikayeli oyunlar da denk geldiğimi açıkçası hatırlamıyorum. LoL oynuyorum V-Sync açık 75 sabit. Ama arada FPS düşüşü yaşanıyor. Bazen savaşın ortasındayken düşüyor FPS 20'lere. V-Sync kapatıyorum buglu gibi karakter takıla takıla hareket ediyor ekranda.

Sistem güncel, driver güncel. Bir sorun yok gibi gözüküyor ama can sıkıyor bazen bu mevzu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim;

Intel 10600k (es)
B460M-A PRO.
GTX 1650.
16 GB RAM.

Bu şekilde. Bu aralar çok LoL oynadığımdan bu oyun üzerinde örnek vereyim. Hikayeli oyunlar da denk geldiğimi açıkçası hatırlamıyorum. LoL oynuyorum V-Sync açık 75 sabit. Ama arada FPS düşüşü yaşanıyor. Bazen savaşın ortasındayken düşüyor FPS 20'lere. V-Sync kapatıyorum buglu gibi karakter takıla takıla hareket ediyor ekranda.

Sistem güncel, driver güncel. Bir sorun yok gibi gözüküyor ama can sıkıyor bazen bu mevzu.
Windows 10'un hala o güncellemesi düzeltilmedi. Düzelttik diye getirdiler hala çok fazla FPS düşürüyor. Windows 11'in çıkmasını bekleyin. 12-13 gün sonra tanıtılacak. Ama isterseniz Windows'a tamamen format atıp güncellemeleri kapatabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı