GTX 1650 sistem GTA 5 açar mı?

Baldibackfan

Centipat
Daha fazla  
Şimdi benim AMD Ryzen 5 5600H işlemcili, 8 GB RAM'li, GTX 1650'li ekran kartlı bir sistemim var. GTA 5'te HD orta ayarlarda kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii ki de açar yüksek ayarlarda bile oynaya bilirsiniz 50-70 FPS'lerde gezer
Diye tahmin ediyorum.

Şimdi benim AMD Ryzen 5 5600H işlemcili, 8 GB RAM'li, GTX 1650'li ekran kartlı bir sistemim var. GTA 5'te HD orta ayarlarda kaç FPS alırım?

Ekran kartının bakımlarına, durduğu ortama göre değişir fakat yüksek ayarlarda rahatlıkla oynatabilecek bir kart ben AMD 6500 XT ile Ultra ayarlarda açıyordum. Ama Online yüksek ayarlarda kasabilir.

Ben GT 740M ile 20 FPS civarı oynuyorum siz hayli hayli oynarsınız.

Ekran kartının bakımlarına, durduğu ortama göre değişir fakat yüksek ayarlarda rahatlıkla oynatabilecek bir kart ben AMD 6500 XT ile Ultra ayarlarda açıyordum. Ama Online yüksek ayarlarda kasabilir.

Eğer public Online girerse FPS artışı oluyor aynı stroy mod gibi 20 30 FPS fark ede biliyor.

Eğer public Online girerse FPS artışı oluyor aynı stroy mod gibi 20 30 FPS fark ede biliyor.

Normal Online oynanmaz bana göre ben daha çok özelleri söyledim.

Normal Online oynanmaz bana göre ben daha çok özelleri söyledim.

Anladım tabii ki de normal Online oynanmaz. Bence oyuna yeni başlayanlar çoğunlukla public sunucuya girmiyor çünkü bilmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…