GTX 1650 sistem için oyun önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Bilindik oyunlar önerebilirsiniz, korku oyunlarıyla aram yok RE2 indirip bitiremeden silmiştim yani. GoW serisi RDR serisi Spider-Man, CoD-BF, Witcher gibi oyunları oynadım bitirdim.
R5 4600H.
GTX 1650.
16 GB RAM.
Bu sistemde 60FPS üstü oynayabileceğim keyifli oyunlar arıyorum, oynanış süresi kısa uzun fark etmez.

Hocam hikayeli değil de baska oyunda türler yapabilirim.

1) r. E. P. O var oyunda amaç bir eve giriyorsunuz ve orada para eden eşya var onları topluyorsunuz terkedilmiş evlerde ama yaratıklar var bunlardan kaçmaya çalışıyorsunuz thunderstoreden mod indirebilirsin yeni güncelleme ile biraz bir şey geldi Co-op desteğide var.

2) Devour var bu oyun Co-op desteği var güzel bir korku oyunu.

3) the headliners bu oyunda gazeteci olarak anomali şehrinde gazeteci oluyoruz ve anomali fotoğrafını çekerek para kazanıyorsun.

4) lethal Company var bu oyunda da uzay hurdacılığında para eden eşyaları topluyorsunuz ama gene yaratıklar ve canavarlar var amacınız istenen parayı toplamak.

5) One armed robber bir de One armed cook var One armed robberda tek elle Co-op desteği veya tek kişide oynayabilirsin One armed Cook'da da ise yemek yapıyorsun bazı haritaları paralı 2 oyununda ama oyunlar ücretsiz sarar bence.

6) Ravenfield var bu oyunda botlarlan savaş yapıyorsun atölyeden mod indirebilirsin uçak, araba, tank sürebilirsin sistemin rahat kaldırır ben oynamıştım.

7) peak var bu oyunda ise arkadaşlarınlan dağa tırmanıyorsun güzel bir oyun tatlı grafikli.

8) the classrooms bu da ses duyan bir oyun canavarlar sesine geliyor yeni bölüm geldi her bölümü geçmeye çalışıyorsun ben oynuyorum.

9) the anomaly project bu oyunda anomalileri arıyorsunuz Co-op desteğide var güzel oyun.

10) Left 4 Dead 2 serisi var Left 4 Dead oyunda senaryolu bir oyun bölümler uzun ve zombileri tarayabilirsin Co-op desteği var atölye desteğini bilmem Left 4 Dead 2 ise son oyunu bu oyunda atölyeden mod indirebilirsin Co-op desteğide var gene bir senaryosu ve uzun bölümleri var gamepad desteği var.

Diğer oyunların gamepad desteğini bilmem ama istersen biraz daha önerebilirim buraya bu kadar sığdırdım.

@ARBOS teşekkürler emeğiniz için ama daha çok tek kişilik, böyle dünyasına çeken oyunlar ilgimi çekiyor, TLOU part 1 oynamaya calıstım ama en düşük ayarlarda 30-45 arası fps almak illallah ettirdi. Oyunun co-op olması da önemli değil şimdi arkadaşlarımın da beğeneceği bir oyun bulmak çok zor.

@ARBOS teşekkürler emeğiniz için ama daha çok tek kişilik, böyle dünyasına çeken oyunlar ilgimi çekiyor, TLOU part 1 oynamaya calıstım ama en düşük ayarlarda 30-45 arası FPS almak illallah ettirdi. Oyunun Co-op olması da önemli değil şimdi arkadaşlarımın da beğeneceği bir oyun bulmak çok zor.

Hocam tekde oynayabilirsiniz ama TLOU part 1 oynamayı 30-45 FPS gene iyiymiş benim laptopum vardı sizinkinden biraz daha donanımı vardı ama "GPU çökmesi saptandı" dedi ısınmalarla kullanmalar arttı ama sizde doğru diyorsunuz bir de onların beğenmesi lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı