Pikeas Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 102 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme ve Dublaj Sanatçısı 16 Mayıs 2022 #21 Hüseyin1806 dedi: 15 yıl dayanmanız takdire şayan hocam size daha iyi sistemler lazım. Bizzat devlet karşılamalı. Ayrıca dediğine gelirsekde uzun vaade için değişim falan yaparaan bileşenlere 500 - 600 arası al. İdare eder her türlü. Genişletmek için tıkla... Hocam mâlum Türkiye ekonomisinde PC toplamak zor elimdeki idare ediyordu bir şekilde fakat o da maalesef milâdını doldurdu.
Hüseyin1806 dedi: 15 yıl dayanmanız takdire şayan hocam size daha iyi sistemler lazım. Bizzat devlet karşılamalı. Ayrıca dediğine gelirsekde uzun vaade için değişim falan yaparaan bileşenlere 500 - 600 arası al. İdare eder her türlü. Genişletmek için tıkla... Hocam mâlum Türkiye ekonomisinde PC toplamak zor elimdeki idare ediyordu bir şekilde fakat o da maalesef milâdını doldurdu.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 16 Mayıs 2022 #22 Pikeas dedi: Hocam mâlum Türkiye ekonomisinde PC toplamak zor elimdeki idare ediyordu bir şekilde fakat o da maalesef milâdını doldurdu. Genişletmek için tıkla... Eksik varsa tamamalayalım eski işinize yararsa nedir özellikleri.
Pikeas dedi: Hocam mâlum Türkiye ekonomisinde PC toplamak zor elimdeki idare ediyordu bir şekilde fakat o da maalesef milâdını doldurdu. Genişletmek için tıkla... Eksik varsa tamamalayalım eski işinize yararsa nedir özellikleri.
Pikeas Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 102 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme ve Dublaj Sanatçısı 16 Mayıs 2022 #23 Eski PC'nin anakart işlemci soketinin pinleri kırıldı. Galiba işlemciyi de götürdü yanında. Eski bilgisayardan ümidi kestim. Ama özellikleri şeydi. ASUS G41 anakart. Intel Quad Core Q6600 işlemci. MSI GT710 ekran kartı. Kingston 1333MHz 4 GB RAM.
Eski PC'nin anakart işlemci soketinin pinleri kırıldı. Galiba işlemciyi de götürdü yanında. Eski bilgisayardan ümidi kestim. Ama özellikleri şeydi. ASUS G41 anakart. Intel Quad Core Q6600 işlemci. MSI GT710 ekran kartı. Kingston 1333MHz 4 GB RAM.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 16 Mayıs 2022 #24 Çok iyiymiş anakart deyişse bir 10 yıldaha gider gibi. Ekran kartı zayıf çok. Ekran kartı zayıf çok.
Pikeas Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 102 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seslendirme ve Dublaj Sanatçısı 16 Mayıs 2022 #25 Yanlız adam dedi: Çok iyiymiş anakart deyişse bir 10 yıldaha gider gibi. Ekran kartı zayıf çok. Ekran kartı zayıf çok. Genişletmek için tıkla... Gider de benim sabrım gitmez
Yanlız adam dedi: Çok iyiymiş anakart deyişse bir 10 yıldaha gider gibi. Ekran kartı zayıf çok. Ekran kartı zayıf çok. Genişletmek için tıkla... Gider de benim sabrım gitmez