GTX 1650 Sistem ile Cyberpunk 2077 Performansı

AknSyhn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle iyi geceler. Malum Cyberpunk 2077 için bir buçuk saatten az bir süre kaldı. Sizce aşağıdaki sistemle ortalama bir şekilde oynayabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• i7 9750H işlemci,
  • GTX 1650 ekran kartı,
  • 32 GB RAM ve oyun SSD'ye kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerilen ekran kartı için GTX 1060 geçiyor. Birbirine yakın kartlar. Optimasyonda iyi olursa rahat oynanır diye düşünüyorum.

Low'da 1 FPS alırsınız desem inanır mısınız? Cevabının hayır ise bende şunu söyleyeyim kimse kaç FPS alacağınızı bilmiyor. Oyunun erişimi sadece size değil hepimize kapalı.

Önerilen ekran kartı için GTX 1060 geçiyor. Birbirine yakın kartlar. Optimasyonda iyi olursa rahat oynanır diye düşünüyorum.

Bakalım inşallah hocam bende heyecanlanmaya başladım iyice, FPS takıntım yok ama akıcı oynatsın yeter diyorum.

Bir video yayınlandı benchmark şuan GTX 1660 Super ile alakalı. Doğru mu değil mi bilemem ama Highta 110 fps alıyordu kart:

Bir video yayınlandı benchmark şuan GTX 1660 Super ile alakalı. Doğru mu değil mi bilemem ama Highta 110 fps alıyordu kart:
Hocam videoyu izledim, birsürü kartla paylaşmış eleman fakat yüzden 90 ihtimalle sahte fakat belli de olmaz yani yeni driver geldi neticede.

Bir video yayınlandı Benchmark şu an GTX 1660 Super ile alakalı. Doğru mu değil mi bilemem ama High'ta 110 FPS alıyordu kart:

O videonun fake olma olasılığı çok yüksek bence hocam RTX kartlar bile o kadar yüksek FPS alamıyor.

O videonun fake olma olasılığı çok yüksek bence hocam RTX kartlar bile o kadar yüksek FPS alamıyor.
Şey donanım arşivi de bir yerde paylaşmış yüksek olmayan segmentte bir kartla 100 fps aldım highta diye Nvidia Driverdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…