GTX 1650 sistem kendi kendine açılıp kapanıyor

Enes KAYADELEN

Hectopat
RAM
Crucial ballistix elite ddr4 2666mhz cl 18 8 gb ram
SSD veya HDD modeli
Kingston sv 120 gb ve Toshiba 2 tb hdd
Ekran kartı
Msi ventus gtx 1650 oc
Anakart
Msi z170a pro
İşlemci
İ3 6100
Bilgisayarım arada bir kendi kendine kapanıp açılıyor, sanki elektrikler gitmiş gibi birden kapanıyor monitörde sleep mode yazıyor sonra kendi tekrar açılıyor, bunu sürekli yapmıyor bazen yapıyor ama yapmaya başladımı belli aralıklarla yapıyor, ama sadece oyunlarda falan yapıyor masaüstünde yaptığını görmedim, acaba işlemci sıcaklığı ile alakalı olabilir mi çünkü PC'yi 2016 da aldım bu zamana kadar hiç termal macun yenilemedim, temal maçın tavsiyesi alabilirim, bir de mesela bugün kullandım bilgisayarı yarın acmaya çalışınca PC açılıyor ama monitörde entering sleep mode yazıyor ve monitöre görüntü gelmiyor kasadaki restart tuşuna basıyorum öyle geliyor. Bu sorunların nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka sencede bakım zamanı gelmemiş mi ? bi bilgisayarcıya götür derim. Sorun birden fazla sebepten kaynaklanıyor olabilir.

Sistem olay görüntüleyicisini kontrol eder misiniz? Ayrıca bu kadar uzun süredir bakim yapılmadıysa bu tarz şeyler yaşanması normal.

Genellikle sistemin kendini kapatması RAM ile alakalıdır.

RAM test yapınca bir sorun çıkmadı ama.

Kanka sence de bakım zamanı gelmemiş mi? Bir bilgisayarcıya götür derim. Sorun birden fazla sebepten kaynaklanıyor olabilir.

Termal macununu yenileyeceğim işlemcinin Cooler Master iyi midir?

Sistem olay görüntüleyicisini kontrol eder misiniz? Ayrıca bu kadar uzun süredir bakim yapılmadıysa bu tarz şeyler yaşanması normal.

Dosya Ekleri

• 16931306586924316448247491925996.jpg
    539,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 16931306984873445917695875205869.jpg
    493,8 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…