GTX 1650 sistem KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hataları veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Son birkaç gündür sürekli mavi ekran hatası alıyorum.
Aldığım hata kodları sadece 1 tane değil farklı farklı hata kodları, yani hatırladıklarım şunlar.
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

Son zamanlarda bilgisayara herhangi bir uygulama vb. yüklediniz mi?

Bir oyun için Auto clicker diye bir uygulama yükledim ve birkaç oyun yükledim onun dışında bir şey yüklemedim.

Hocam virüs bulaşmış olabilir ben olsam ilk format atardım hâlâ aynı sorun olursa büyük ihtimal parçalarda bir sorun olabilir uyumsuzluk tarzı yine de bir servise yollayın bence.

Hocam virüs bulaşmış olabilir ben olsam ilk format atardım hâlâ aynı sorun olursa büyük ihtimal parçalarda bir sorun olabilir uyumsuzluk tarzı yine de bir servise yollayın bence.

Virüs olduğunu sanmıyorum, ben indirdiğim uygulamaları ve siteyi araştırır öyle indiririm ancak donanımsal olduğunu da düşünmüyorum öyle olsa bir anda olmazdı bu mavi ekran hataları bence.

Virüs olduğunu sanmıyorum, ben indirdiğim uygulamaları ve siteyi araştırır öyle indiririm ancak donanımsal olduğunu da düşünmüyorum öyle olsa bir anda olmazdı bu mavi.
Virüs olduğunu sanmıyorum, ben indirdiğim uygulamaları ve siteyi araştırır öyle indiririm ancak donanımsal olduğunu da düşünmüyorum öyle olsa bir anda olmazdı bu mavi ekran hataları bence.

Donanimsal.

Donanımsal bir problemse zaten birden mavi ekran hatası olur bende de aynı sorun vardı oyun oynarken birden mavi ekran veriyordu.

AMD sürücünü güncelle, eski kalmış.

Kod:
0: kd> lmvm amdkmdag.
Browse full module list.
start end module name.
fffff804`691a0000 fffff804`6d5aa000 amdkmdag (deferred)
 Image path: amdkmdag.sys
 Image name: amdkmdag.sys
 Browse all global symbols functions data.
 Timestamp: Thu Nov 19 16:59:01 2020 (5FB67A25)
 CheckSum: 043D1ABA.
 ImageSize: 0440A000.
 Translations: 0000.04b0 0000.04e4 0409.04b0 0409.04e4
 Information from resource tables:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı