SeenSeey178 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistemde RAM'i 16 GB yapmayı planlıyorum. Sizce almaya değer mi?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistemde RAM'i 16 GB yapmayı planlıyorum. Sizce almaya değer mi?
ZANTE ARTZ Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 878 Çözümler 3 5 Temmuz 2022 #2 Kesinlikle alınmaz.
sinnerorthesinned Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #3 SeenSeey178 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistemde RAM'i 16 GB yapmayı planlıyorum. Sizce almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Bu özelliklere bu para bence verilmez. Bekleyin biraz daha. Bazı sitelerde 10 bin TL'ye düşüyor 2060'lı sistem.
SeenSeey178 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistemde RAM'i 16 GB yapmayı planlıyorum. Sizce almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Bu özelliklere bu para bence verilmez. Bekleyin biraz daha. Bazı sitelerde 10 bin TL'ye düşüyor 2060'lı sistem.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #4 Hocam bazı kampanyalar oluyor bence kampanya olduğu zaman alabilirsiniz. Mesela bayram olacağı için indirim yapacaklardır.
Hocam bazı kampanyalar oluyor bence kampanya olduğu zaman alabilirsiniz. Mesela bayram olacağı için indirim yapacaklardır.
KS KS SeenSeey178 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #5 Sağ olun yorumlarınız için.