GTX 1650 sistem oyunlarda kaç FPS verir?

Hocam, alışıyoruz bakalım.

Hocam bu kadar art arda helal olsun takım mı toxic gelmiyor size hiç anlamadım her maç 25 30 vuruyorum yine de lose alıyorum takım sağ olsun

Hocam biz en az 2 veya 3 pre giriyoruz zaten ve takımı asla toxicleme'den iyi niyetli davranıyoruz

Hocam biz en az 2 veya 3 pre giriyoruz zaten ve takımı asla Toxicleme'den iyi niyetli davranıyoruz

Ha ben de diyorum nasıl art arda Win preden kaynaklıymış hocam bizim takımda havalı olduğunu sanıp ergen mizahı yapıp (mizah olduğunu sanıyorlar)Allah'a kitaba Atatürk'e sövüyorlar

Ha ben de diyorum nasıl art arda Win preden kaynaklıymış hocam bizim takımda havalı olduğunu sanıp ergen mizahı yapıp (mizah olduğunu sanıyorlar)Allah'a kitaba Atatürk'e sövüyorlar

Yazık onlara hocam öyleleri bize de geliyor gülüp geçiyoruz, maç sonu bir sövüyorum Rank neydi?

Cidden gayet iyi hocam hiç mağlubiyet yok bir de benim takıma gelenleri görseniz

Ranklar neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…