GTX 1650 Sistem PUBG FPS sorunu

tweter25

Decapat
Arkadaşlar merhaba. PUBG ile ilgili bir sorunumu dile getireceğim. Sistemim Lenovo L340 Gaming Laptop'a sahibim. GTX1650 ekran kartı, i5-9.nesil, 8 GB 2400 MHz RAM ve 256 GB Samsung SSD var cihazda. PUBG'de düşük FPS sorunu yaşıyorum. Tüm ayarlar düşükte olmasına rağmen ilk atladığımda 30 FPS ile atlıyorum uçaktan ve 15 saniye öyle kalıyor sonra 70'lere çıkıyor. Sonra oyun içinde sürekli droplar meydana geliyor. Atacağım linkte adam oyunun testini yapıyor ve yüksek ayarlarda 70 küsur düşük ayalarda yaklaşık 80 FPS alıyor. Ben ise düşük ayarlarda üstelik 1680X1050 çözünürlükte oynamama rağmen 70 FPS üstüne nadir çıkıyorum. Bu sorunu PUBG'ye ticket attım ve hiçbir çözüm bulamadılar. Cihazım güncel sık sık güncellemelerini kontrol ediyorum ve tamamen güncel bir sisteme de sahibim. Bunun çözümünü bekliyorum. İyi, sağlıklı günler dilerim :)
link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@tweter25 Hocam bu oyun için ben ekstra RAM aldım 8 GB RAM'im vardı. 16 ya yükselttim FPS arttı ama oyunda 40 kişi kalınca FPS 45 lere düşüyor nedenini bende anlamadim. Yani demem o ki hocam oyun sorunlu. Optimize özürla saçma salak bir oyun. Bence sizin bilsigayarınızda sorun yok.

Bende PUBG Lite donuyordu. Laptopun içini açtım temizledim. FPS sorunu kalmadı. Dene derim. 😉
Şöyle diyeyim size. Ben bilgisayarın temizliğini 3 hafta önce yaptırdım macun yeniletmesine kadar.
@tweter25 Hocam bu oyun için ben ekstra RAM aldım 8 GB RAM'im vardı. 16 ya yükselttim FPS arttı ama oyunda 40 kişi kalınca FPS 45 lere düşüyor nedenini bende anlamadim. Yani demem o ki hocam oyun sorunlu. Optimize özürla saçma salak bir oyun. Bence sizin bilsigayarınızda sorun yok.
Ya ben anlamadım. Bende single channel ram slotu. Ram taktırmakta istemiyorum fps 1-2 artıyormuş videoları var güvenemedim yani. Bir de işlemcim turbo da çalışmıyor pubgde bunda da sıkıntı çekiyorum. Dediğin gibi oyunun kendisi tamamen sorunlu.

@tweter25 Oynamayın daha iyi valla. PUBG Lite oynayabilirsiniz sıfır sıkıntılı bir oyun. Zaten PUBG'nin oyuncuları azalınca PUBG Lite'a güncellemeyi durdurdular. Yani anlayacağınız PUBG'nin oyuncu sayısı azalıyor.

Macun çok sıkılırsa kalın bir tabaka oluşur ve bu işlemcinizin ısınmasına sebep olur. İşlemci ısınca da FPS düşer. 10 dakika oyun oynadıktan sonra AIDA64 ile sıcaklığa bakıp geri dönüş yapar mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı