GTX 1650 sistem Sons of The Forest açar mı?

Naxwer

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5 11.nesil
GTX 1650 16 GB RAM ve i5 11.nesil Sons of The Forest Low veya mediumda 60 FPS açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır açmaz. Ancak bir süre gelen güncellemeler ile oyun optimize olursa açabilir. GTX 1650 nin şuan sadece düşük ayarlarda 60 fps zar zor verebiliyor. Oyunu 4 sene bekledik ama ne bir optimize var ne de bir ses efektlerinde yenilik..

Hayır açmaz. Ancak bir süre gelen güncellemeler ile oyun optimize olursa açabilir. GTX 1650 nin şuan sadece düşük ayarlarda 60 fps zar zor verebiliyor. Oyunu 4 sene bekledik ama ne bir optimize var ne de bir ses efektlerinde yenilik..
YouTube de videoları var ancak ormanlık alanlara ya da yoğun yerlere düşünce orta ayarlarda 25 30 fpse kadar düşüyor.

Dün denedim 1050Ti ile en yüksek ayarlarda mis gibi oynuyorum.

Dün denedim 1050Ti ile en yüksek ayarlarda mis gibi oynuyorum.
Hocam mümkün değil. Birbirimizi kandırmayalım. 1050 ti gibi bir kart yüksek ayarda mis gibi oynatmaz. Bana şimdi ayrıntı bilgileri yazdırtmayın. Oyun zaten minimum 1060 ve maksimum 1080 istiyor. Bu durumda zaten oyunun belli bir optimize olmadığını gösteriyor.
Yine 1060> 1650>1050 olduğunu hatırlatayım.

Dislike atan arkadaşlar sanırım 1650 diyince sayılardan dolayı kesin açar akıcı oynatır kafasında. Ben zaten şuan 1650 nin yetersizliğne değindim. Zamanla oynanabilir duruma gelir.

Hocam mümkün değil. Birbirimizi kandırmayalım. 1050 ti gibi bir kart yüksek ayarda mis gibi oynatmaz. Bana şimdi ayrıntı bilgileri yazdırtmayın. Oyun zaten minimum 1060 ve maksimum 1080 istiyor. Bu durumda zaten oyunun belli bir optimize olmadığını gösteriyor.
Yine 1060> 1650>1050 olduğunu hatırlatayım.

Dislike atan arkadaşlar sanırım 1650 diyince sayılardan dolayı kesin açar akıcı oynatır kafasında. Ben zaten şuan 1650 nin yetersizliğne değindim. Zamanla oynanabilir duruma gelir.
İnanmayabilirsiniz, yalan borcum yok. YouTube'dan benchmarkları da izleyebilirsiniz. Optimizasyon zaten sorunlu en düşükte 50-70 (genellikle 65FPS falan alıyordum), en yüksekte 30-60 (genellikle 40-45FPS alıyordum) arası oynadım.

İnanmayabilirsiniz, yalan borcum yok. YouTube'dan benchmarkları da izleyebilirsiniz. Optimizasyon zaten sorunlu en düşükte 50-70 (genellikle 65FPS falan alıyordum), en yüksekte 30-60 (genellikle 40-45FPS alıyordum) arası oynadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allahallah

En yüksek de 1050ti de 60 FPS görüyorsanız sanırım havaya bakarak yürüyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allahallah

En yüksek de 1050ti de 60 FPS görüyorsanız sanırım havaya bakarak yürüyorsunuz.

Düzgün okumamışsınız bile, ortalama FPS'i yazdım oraya. İnanmıyorsanız da umurumda değil tamam ben yalancıyım.

Bu oyunda optimizasyon ya bayağı şansa bağlı ya da bir çok kişi bilgisayar kullanmayı bilmiyor. Ben rtx 3050 ile dlss kapalı en yüksekte sorunsuz oynuyorum drop falanda yok. Bazıları diyo yok 2060 yok 3060 ım var ama fps im düşük diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı