GTX 1650 sistem Sons of The Forest açar mı?

Bu oyunda optimizasyon ya bayağı şansa bağlı ya da bir çok kişi bilgisayar kullanmayı bilmiyor. Ben rtx 3050 ile dlss kapalı en yüksekte sorunsuz oynuyorum drop falanda yok. Bazıları diyo yok 2060 yok 3060 ım var ama fps im düşük diye.
Kesinlikle. Bende 3050m de orta ayarlarda 40 50 FPS de anca oynuyorum. Ancak yüksekte de açıyor. Bu sefer de drop giriyor. Ben keyfimden demiyorum giriş ve orta seviye kartlar bu tür optimize olmayan oyunlar için bir cehennem. En stabil hali herhalde full sürümde çıkar.
Konuyu yazan arkadaşa hitaben kartının kötü ve kalitesizliğini belirtmedim ki yazdıklarım belli. Şuanlık bu oyun için 1060 da 1650 de yetersiz. Zamanla düzelirse ne güzel olur tabi ki.

@392578 arkadaşın fazla gülmekten ağzı ayrılacak. Sakin olsun.

Hocam mümkün değil. Birbirimizi kandırmayalım. 1050 ti gibi bir kart yüksek ayarda mis gibi oynatmaz. Bana şimdi ayrıntı bilgileri yazdırtmayın. Oyun zaten minimum 1060 ve maksimum 1080 istiyor. Bu durumda zaten oyunun belli bir optimize olmadığını gösteriyor.
Yine 1060> 1650>1050 olduğunu hatırlatayım.

Dislike atan arkadaşlar sanırım 1650 diyince sayılardan dolayı kesin açar akıcı oynatır kafasında. Ben zaten şuan 1650 nin yetersizliğne değindim. Zamanla oynanabilir duruma gelir.
1650 GDDR6 1060 3GB dan daha güçlü.

Bu arada oyunu açarsın ama daha yeni olduğu için sıkıntı yaşayabilmen kaçınılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı