GTX 1650 sistem sürekli kasıyor

TheSh1nZz

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Hyperx 2x8 16gb RAM
SSD veya HDD modeli
2x SSD
Ekran kartı
Msi Geforce Gtx 1650 D6 Ventus XS OC V1
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Amd Ryzen 3 3200G
Merhaba, size sorunu şöyle anlatayım mesela Discord'dan arkadaşlarıma yayın açıyorum arkada oyun ve Spotify açık oluyor arkadaşlarım sesin donuyor diyor yayının küçülüp büyüyor diyor. Ayrıca bu sorun sadece Discord'da yok Google'da sekme açıyorum bazen donuyor bazen video izlerken aniden Google siyah olup tekrar geliyor ve videonun kalitesini düşürüyor. Ben bu sorunun işlemciden olduğunu düşünüyorum ama bu kadar da olur mu bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.

Bilgisayarı 2.el aldım acaba mining yapılmış olma ihtimali var mı işlemci Mining'i gibi çünkü ekran kartını geçen ay sıfır aldım.

Bilgisayara korsan bir şey yüklediysen virüs kapmış olabilirsin virüs bilgisayarı bazen kastırır korsan oyun indirdinmi veya yazılım?

Bilgisayara korsan bir şey yüklediysen virüs kapmış olabilirsin virüs bilgisayarı bazen kastırır korsan oyun indirdinmi veya yazılım?

Bilinçli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum korsan oyun indirdim evet ama doğru yerden indiriyorum ayrıyeten BitDefender antivirüs yazılımı kurulu.

AMD grafik ayarların nasıl.

AMD yazılımı yüklemedim ekran kartını devre dışı bırakınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…