6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 4 Nisan 2024 #11 1080P Low ayarlarda 40 - 50 arası oynarsın. ama tabii objelere, mekanlara göre değerler değişir. biraz çözünürlük düşürürsen iyi oynarsın. ayriyeten arkadaşlarında dediği gibi FSR'de kullan. Legionx15 dedi: Sony'nin oyunu olduğu için oyunları genelde optimize edilmemiş olur, Low da oynayabilirsiniz ama Low'da hikaye modu oynamak çok zevki kaçırır. Genişletmek için tıkla... Sistem buna el veriyorsa yapacak bir şey yok. gerekirse çözünürlükte düşürecek oynamak istiyorsa.
1080P Low ayarlarda 40 - 50 arası oynarsın. ama tabii objelere, mekanlara göre değerler değişir. biraz çözünürlük düşürürsen iyi oynarsın. ayriyeten arkadaşlarında dediği gibi FSR'de kullan. Legionx15 dedi: Sony'nin oyunu olduğu için oyunları genelde optimize edilmemiş olur, Low da oynayabilirsiniz ama Low'da hikaye modu oynamak çok zevki kaçırır. Genişletmek için tıkla... Sistem buna el veriyorsa yapacak bir şey yok. gerekirse çözünürlükte düşürecek oynamak istiyorsa.
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 4 Nisan 2024 #12 GT 730 sistem ile 10-15 FPS Witcher 3 oynadığım zamanlar oldu. Zevk alıyordum bu oyundan da zevk alırım diye düşünüyorum. İçime biraz kurt düşse de.
GT 730 sistem ile 10-15 FPS Witcher 3 oynadığım zamanlar oldu. Zevk alıyordum bu oyundan da zevk alırım diye düşünüyorum. İçime biraz kurt düşse de.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 4 Nisan 2024 #13 tarnished dedi: GT 730 sistem ile 10-15 FPS Witcher 3 oynadığım zamanlar oldu. Zevk alıyordum bu oyundan da zevk alırım diye düşünüyorum. İçime biraz kurt düşse de. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. İyi geceler.
tarnished dedi: GT 730 sistem ile 10-15 FPS Witcher 3 oynadığım zamanlar oldu. Zevk alıyordum bu oyundan da zevk alırım diye düşünüyorum. İçime biraz kurt düşse de. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. İyi geceler.
Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 4 Nisan 2024 #14 Kaan Diktaş dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FSR 3 Quality ve Frame Generation açıkken sanki Native görüntüye göre daha kaliteli gözüküyor. Yoksa benim gözlerim mi bozuk?
Kaan Diktaş dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FSR 3 Quality ve Frame Generation açıkken sanki Native görüntüye göre daha kaliteli gözüküyor. Yoksa benim gözlerim mi bozuk?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 4 Nisan 2024 #15 Demeanour dedi: FSR 3 Quality ve Frame Generation açıkken sanki Native görüntüye göre daha kaliteli gözüküyor. Yoksa benim gözlerim mi bozuk? Genişletmek için tıkla... Sizin gözler gitmiş hocam. Ben bir fark göremedim.
Demeanour dedi: FSR 3 Quality ve Frame Generation açıkken sanki Native görüntüye göre daha kaliteli gözüküyor. Yoksa benim gözlerim mi bozuk? Genişletmek için tıkla... Sizin gözler gitmiş hocam. Ben bir fark göremedim.
Demeanour Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 525 Çözümler 1 4 Nisan 2024 #16 Kaan Diktaş dedi: Sizin gözler gitmiş hocam. Ben bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam çimenlerin kalitesine falan baktım ben genel olarak da ne bileyim sanki daha kaliteli, daha net gibi duruyor.
Kaan Diktaş dedi: Sizin gözler gitmiş hocam. Ben bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam çimenlerin kalitesine falan baktım ben genel olarak da ne bileyim sanki daha kaliteli, daha net gibi duruyor.