Emre Uncu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Kasım 2014 Mesajlar 1.755 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara 9 Şubat 2023 #11 Tamamdır düşünürseniz burdan etikletlersiniz teşekkürler iyi satışlar dilerim.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #12 Lory7 dedi: Maalesef fiyatı düşürmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 6Kdan aşağı verme sakın yok kurtamıyor şudur budur dinleme herkes kendini acındırma derdinde.
Lory7 dedi: Maalesef fiyatı düşürmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 6Kdan aşağı verme sakın yok kurtamıyor şudur budur dinleme herkes kendini acındırma derdinde.
Millerogness Kilopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 834 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Sektörü 9 Şubat 2023 #13 Nor0 dedi: Hocam 6Kdan aşağı verme sakın yok kurtamıyor şudur budur dinleme herkes kendini acındırma derdinde. Genişletmek için tıkla... Acındırma derdin de? Alıcısı dahi değilim de satılmazsa sen alırsın arkadaştan 6K'ya.
Nor0 dedi: Hocam 6Kdan aşağı verme sakın yok kurtamıyor şudur budur dinleme herkes kendini acındırma derdinde. Genişletmek için tıkla... Acındırma derdin de? Alıcısı dahi değilim de satılmazsa sen alırsın arkadaştan 6K'ya.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #14 Millerogness dedi: De satılmazsa sen alırsın arkadaştan 6K'ya. Genişletmek için tıkla... Yok kanka sağ ol PC ihtiyacım yok ya.
Millerogness dedi: De satılmazsa sen alırsın arkadaştan 6K'ya. Genişletmek için tıkla... Yok kanka sağ ol PC ihtiyacım yok ya.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 10 Şubat 2023 #15 Ekran kartıyla tek başına ilgilenebilirim.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 11 Şubat 2023 #16 EREN SATAR dedi: Ekran kartıyla tek başına ilgilenebilirim. Genişletmek için tıkla... Tek satmıyorum maalesef.
EREN SATAR dedi: Ekran kartıyla tek başına ilgilenebilirim. Genişletmek için tıkla... Tek satmıyorum maalesef.