GTX 1650 Sistem

SaNgaL

Hectopat
Yer
İstanbul
Oyun için itopya üzerinden topladığım bu kasadaki parçalarda herhangi bir uyum sorunu olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
VTNMSI2/I5 - 03

Tavsiye ederim bu arada. İçinde NVMe uyumlu SSD, Intel işlemci ve ekran kartı 2060'ın bulunması. Evet güç kaynağı düşük ama yeterli.

Ama topladığınız sistemde 1650, RX 570'in performansı kadar verecektir ki (ondan bile düşük) eğer oyun oynayacaksan çok gereksiz fiyat.

Harika olmuş
Bu fiyata bu PC hiç olmamış.
R7 2700 ve RTX 2060 ile iyi bir sistem kurulur.

Önerileriniz için sağolun, benim arkadaş birde bilgisayarcı olacak ne kafayla toplamışız acaba daha düşük fiyata rtx2060'lı sistem geliyomuş.
Bu tamamdır

Önerileriniz için sağolun, benim arkadaş birde bilgisayarcı olacak ne kafayla toplamışız acaba daha düşük fiyata rtx2060'lı sistem geliyomuş.

Bu tamamdır
400 liraya anakart bulabilirsin. Şu anki ile aynı işi görecek. 1000 liraya anakart almışsın aradaki 600 lirayla +8 ram alıp sistemi çift kanal bellek kullanabilirsin. İşlemci soğutucusu biraz led fantezisi gibi geldi bana. Daha 250 lira kadar oradan kısman sana ısı anlamında hiçbir fark hissettirmez. Aynı şekilde PSU'da lüzumsuz derecede pahalı olmuş. Fazla para vermen dışında bir işine yaramaz Corsair 650w Vs Serisi 80+ White Güç Kaynağı - n11.com böyle bir ürün var gayet kaliteli. Buradan da bir 500 lira arttırdın. Ses kartına saygım sonsuz. Müzik seven adamın halinden anlarım. Toplamda 1350 liralık bir israf yapmışsın. Yani ekran kartı paran kadar lüzumsuz bir harcaman söz konusu. Tabi kendin paran ama diyorsan sistemim neden mükemmel olabilecekken ortalama bir şey olsun. O zaman tavsiyem MSI V375-035R görüntü kartı GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6 V375-035R Ekran Kartı - Nanokatalog bunu al. Senin hesabına göre 220 lira cebinde kalıyor. Ona bir 100 lira daha ekle 8GB RAM daha al.

1.si 6500-7000 tl lik sistem 400tl lik anakarta emanet edilmez 2.si nanokatolog dan herhangi birşey alınmaz

Bu tamamdır
Tavsiyem kdv indirimi olmadığı sürece vatandan almayın

1.si 6500-7000 tl lik sistem 400tl lik anakarta emanet edilmez 2.si nanokatolog dan herhangi birşey alınmaz

Tavsiyem kdv indirimi olmadığı sürece vatandan almayın

Nanokatalogdan gayette ürün alınır sadece yurt içi stok durumunu sorup almanız gerekir yoksa 1 ay kadar bekletirler dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…