Ultra süper düper mega fantastic ayarları açmadın dimi?Ekran kartım GTX 1650, işlemcim Ryzen 5 5600G. Valorant'ta 200 250 FPS gayet doğal diye düşünüyorum ama Fortnite, Apex gibi oyunlarda 25 FPS'e ye kadar düşüyor. Ekran kartı drıverı yüklü.
Ultra süper düper mega fantastic ayarları açmadın değil mi?
Günümüzde 1650-1660 serisi güncel oyunları pek kaldıramamakta ama Fortnite Apex Legends gibi oyunları düşük grafiklerde çok kastırmadan oynatabilecek derecededir.
Ekran kartım GTX 1650, işlemcim Ryzen 5 5600G. Valorant'ta 200 250 FPS gayet doğal diye düşünüyorum ama Fortnite, Apex gibi oyunlarda 25 FPS'e ye kadar düşüyor. Ekran kartı drıverı yüklü.
High ayarlarda rahat oynatacak bir kart zaten?
Hâlâ güncel oyunları oynatan taş gibi kartlardır. Kaldırmadığı bir oyun yok. En kötü Low ayarlarda 30 FPS verir.
Hocam sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar yükleyin. Ondan önce ekran kartı kullanımına bakar mısınız FPS düştüğünde.
Kaldırıp tekrar yükledim CPU %100 kullanırken GPU %15'i zor geçiyor. Genel olarak FPS düştüğünde çok bir değişiklik olmuyor.
RAM'iniz kaç MHz hocam?
16 GB 1600 MHz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.