GTX 1650 sistemde bazı oyunlar kasıyor

koalae

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartım GTX 1650, işlemcim Ryzen 5 5600G. Valorant'ta 200 250 FPS gayet doğal diye düşünüyorum ama Fortnite, Apex gibi oyunlarda 25 FPS'e ye kadar düşüyor. Ekran kartı drıverı yüklü.

Ekran kartım GTX 1650, işlemcim Ryzen 5 5600G. Valorant'ta 200 250 FPS gayet doğal diye düşünüyorum ama Fortnite, Apex gibi oyunlarda 25 FPS'e ye kadar düşüyor. Ekran kartı drıverı yüklü.
Ultra süper düper mega fantastic ayarları açmadın dimi?

günümüzde 1650-1660 serisi güncel oyunları pek kaldıramamakta ama fortnite apex legends gibi oyunları düşük grafiklerde çok kastırmadan oynatabilecek derecededir.

Artı -1 Eksi
Ultra süper düper mega fantastic ayarları açmadın değil mi?

High ayarlarda rahat oynatacak bir kart zaten?

Günümüzde 1650-1660 serisi güncel oyunları pek kaldıramamakta ama Fortnite Apex Legends gibi oyunları düşük grafiklerde çok kastırmadan oynatabilecek derecededir.

Hâlâ güncel oyunları oynatan taş gibi kartlardır. Kaldırmadığı bir oyun yok. En kötü Low ayarlarda 30 FPS verir.

Hocam sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar yükleyin. Ondan önce ekran kartı kullanımına bakar mısınız FPS düştüğünde.

Kaldırıp tekrar yükledim CPU %100 kullanırken GPU %15'i zor geçiyor. Genel olarak FPS düştüğünde çok bir değişiklik olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…