GTX 1650 sistemde BF1 45-50 FPS'e düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

2gi

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, geçen günlerde BF1 oynarken FPS değerlerimin 60-65 hatta kimi zaman 45-50'ye düştüğünü gördüm. Oyunu her şey yüksekte oynuyorum internetten baktığım kadarıyla sorun RAM ama size de bir sormak istedim. Sistem özelliklerim ise şu şekilde:
GTX 1650 4 GB
i5 12th
8 GB DDR4 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM'dan dolayı olabilir 8 GB daha eklersen düzelir GTX 1650
güçlü bir ekran kartı değil devri yavaş yavaş kapanıyor ne yazık ki eskiden güncel bir karttı.

8 GB RAM'dan dolayı olabilir 8 GB daha eklersen düzelir GTX 1650.
Güçlü bir ekran kartı değil devri yavaş yavaş kapanıyor ne yazık ki eskiden güncel bir karttı.

Evet öyle dostum maalesef fakat bu devirde sağlamından bir laptop almak çok zor. Elindekini satsan da yenisini almak için yine bayağı ekleme yapman gerekiyor fiyat performans olarak yine güçlü bir kart diye düşünüyorum. Cevabın için teşekkür ederim.

Laptop olduğunu bilmiyordum ama laptopsa bence FPS değerlerin normal laptoplar fazla ısınıyor.

Hocam bende RTX 3050 Ti R5 4600H'lı laptop var (ASUS TUF A15) BF 1 oyununda düşük grafiklerde olduğum halde 30 FPS'lere kadar düşüyor 16 GB RAM var çözümünü bulursanız bana da söyleyin

Hocam bende RTX 3050 Ti R5 4600H'lı laptop var (ASUS TUF A15) BF 1 oyununda düşük grafiklerde olduğum halde 30 FPS'lere kadar düşüyor 16 GB RAM var çözümünü bulursanız bana da söyleyin
Hocam direkt garantiye verin diğer oyunlarda fps nasıl sıcaklık değerleriniz nasıl ne zaman aldınız?

Hocam bende RTX 3050 Ti R5 4600H'lı laptop var (ASUS TUF A15) BF 1 oyununda düşük grafiklerde olduğum halde 30 FPS'lere kadar düşüyor 16 GB RAM var çözümünü bulursanız bana da söyleyin.

İşlemci kullanımı ekran kartından daha fazladır diye tahmin ediyorum ama çözümünü bilemiyorum hocam. Bir de yüksek ayarlara çekip dene bazen ekran kartını zorlayınca FPS artıyor düşükte 30 alırken ultrada ya da yüksekte artabilir bu değer.

1 yıllık bile değil sıcaklık işlemci 80-83 derece arası ekran kartıda biraz daha az.

Bilmiyorum işlemci bana sıcak geldi laptop olduğu için yorum yapamam ama işlemci sıcak yani ekran kartıda sıcak ama laptop olduğundan kaynaklıdır bence bir garantiye götürün 3050 Ti' ile BF1'de 30FPS bayağı az.

1 yıllık bile değil sıcaklık işlemci 80-83 derece arası ekran kartıda biraz daha az
Birde ayarları fulle çözünürlüğüde işlemci fazla kullanılıyor olabilir arkadaşın dediği gibi.

Hocam o sıcaklık değerleri laptop için nimet değerinde çok iyi dereceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…