Masaüstü kullanıyorum. Sıcaklık değerlerim normal ekran kartı max 70 derece görüyor işlemcide aynı şekildeLaptop kullanıyorsan eğer ısı değerlerini kontrol edebilir misin?
O zaman kesin bir şey söyleyemeyeceğim oyunu silip kurmayı deneyebilirsin. Zamanında Ryzen 5 1600X ile 240FPS alırken bir anda 30FPS'ye düştüm işlemcim artık yetersiz gelmeye başlamıştı.Masaüstü kullanıyorum. Sıcaklık değerlerim normal ekran kartı max 70 derece görüyor işlemcide aynı şekilde
Denerim. Ssd veya hdd sıkıntı olabilir mi peki bundan dolayıda düşermiO zaman kesin bir şey söyleyemeyeceğim oyunu silip kurmayı deneyebilirsin. Zamanında Ryzen 5 1600X ile 240FPS alırken bir anda 30FPS'ye düştüm işlemcim artık yetersiz gelmeye başlamıştı.
bi anda o kadar düşmeside mantıksız.O zaman kesin bir şey söyleyemeyeceğim oyunu silip kurmayı deneyebilirsin. Zamanında Ryzen 5 1600X ile 240FPS alırken bir anda 30FPS'ye düştüm işlemcim artık yetersiz gelmeye başlamıştı.
İnceleme videolarına baktığımda herkes 30 60fps arası alıyordu, bende fazla anlam veremedim zaten işlemci değiştirdim.Denerim. Ssd veya hdd sıkıntı olabilir mi peki bundan dolayıda düşermi
bi anda o kadar düşmeside mantıksız.
Diğer oyunları çok rahat oynuyorum. Gta 5 rust falan ama valoda böyle oluyor çok saçmaİnceleme videolarına baktığımda herkes 30 60fps arası alıyordu, bende fazla anlam veremedim zaten işlemci değiştirdim.
Hocam HDD'mi kullanıyorsunuz SSD'mi biraz saçma bir soru oldu ama.Diğer oyunları çok rahat oynuyorum. Gta 5 rust falan ama valoda böyle oluyor çok saçma
valorant ssd kurulu hdd var amaHocam HDD'mi kullanıyorsunuz SSD'mi biraz saçma bir soru oldu ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.