GTX 1650 sistemde bir anda FPS düşmesi

neunny

Yoctopat
Arkadaşlar normalde Valorant'ta 200-250 FPS alıyorum. 2 gündür anlamadığım şekilde FPS 2-3 dakika da bir 10 FPS oluyor. Sebebi nedir bunun?
Sistem:
GTX 1650
Ryzen 5 2600X
16 GB RAM

Laptop kullanıyorsan eğer ısı değerlerini kontrol edebilir misin?

Masaüstü kullanıyorum. Sıcaklık değerlerim normal ekran kartı max 70 derece görüyor işlemcide aynı şekilde
O zaman kesin bir şey söyleyemeyeceğim oyunu silip kurmayı deneyebilirsin. Zamanında Ryzen 5 1600X ile 240FPS alırken bir anda 30FPS'ye düştüm işlemcim artık yetersiz gelmeye başlamıştı.

O zaman kesin bir şey söyleyemeyeceğim oyunu silip kurmayı deneyebilirsin. Zamanında Ryzen 5 1600X ile 240FPS alırken bir anda 30FPS'ye düştüm işlemcim artık yetersiz gelmeye başlamıştı.
Denerim. Ssd veya hdd sıkıntı olabilir mi peki bundan dolayıda düşermi

bi anda o kadar düşmeside mantıksız.

Denerim. Ssd veya hdd sıkıntı olabilir mi peki bundan dolayıda düşermi

bi anda o kadar düşmeside mantıksız.
İnceleme videolarına baktığımda herkes 30 60fps arası alıyordu, bende fazla anlam veremedim zaten işlemci değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…