GTX 1650 sistemde CS 1.6'da karakter yavaşlıyor

Zavien

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
GTX 1650 GPU ve i5 12. nesil sistemim var ama CS 1.6'da karakter yavaş yürüyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
GTX 1650 GPU ve i5 12. nesil sistemim var ama CS 1.6'da karakter yavaş yürüyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Oyunu kapat. cstrike klasöründeki config.cfg dosyasını sil, ayrıca autoexec.cfg ve usercfg.cfg veya user.cfg dosyalarını da sil oyuna sıfır ayarlarla girmiş olacaksın

Oyunu kapat. Cstrike klasöründeki Config. CFG dosyasını sil, ayrıca autoexec. CFG ve usercfg. CFG veya user. CFG dosyalarını da sil oyuna sıfır ayarlarla girmiş olacaksın.

Bunları silip kendi cfgmi atsam gene aynımı olur acaba.

Belki de sorun kendi CFG'nde. Sen dediğimi yap hocam sorunun çok büyük bir ihtimalle düzelecek.

Yok hocam çözülmedi yahu. Ekran kartı GTX oldugu için görüntü ayarlarını Full HD'ye çektim. Display modu widescreen yaptım. Normal yapınca ekran küçük oluyor. Görüntü kalitesini deiştirdim gene olmadı. Çözemedim gitti.

developer 1 ve developer 2 ayarını deneyiniz ya da bu komutları

sv_min_forwardspeed 400
sv_min_backspeed 400
sv_min_sidespeed 400

cl_forwardspeed 999, cl_backspeed 999, cl_upspeed 999, sidespeed 999.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…