GTX 1650 sistemde CS:GO ani FPS dropları

nermddil

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. CS:GO'yu sabit 200 FPS üzeri oynarken arada bir 2 saniyeliğine oyun donuyor sonra tekrar devam ediyor. Euro Truck Simulator'de de çoklu oyuncuda oynarken ara sıra anlık FPS düşüşleri oluyor ama en yüksek ayarlarda sabit 100 FPS'de oynuyorum. Sistemi daha yeni aldım ve Valorant, GTA 5, Witcher 3 gibi oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Yardımınız gerek.

Ryzen 5 1600 AF.
Gigabyte GTX 1650.
XPG 3000MHz RAM 8 GB.
A320M anakart.

Merhaba. CS:GO'yu sabit 200 FPS üzeri oynarken arada bir 2 saniyeliğine oyun donuyor sonra tekrar devam ediyor. Euro Truck Simulator'de de çoklu oyuncuda oynarken ara sıra anlık FPS düşüşleri oluyor ama en yüksek ayarlarda sabit 100 FPS'de oynuyorum. Sistemi daha yeni aldım ve Valorant, GTA 5, Witcher 3 gibi oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Yardımınız gerek.

Ryzen 5 1600 AF.
Gigabyte GTX 1650.
XPG 3000MHz RAM 8 GB.
A320M anakart.

Tam olarak ben de aynı sorunu yaşıyorum.
CS:GO'da 200 250 FPS alırken birden bir kasıyor ve düzeliyor aynı şey çoğu oynadığım oyundada geçerli ETS 2, SF5, l4D.
Ekran kartım ASUS GTX 1650.

Ryzen 5 1600 AF.
Gigabyte GTX 1650.
XPG 3000MHz RAM 8 GB.
A320M anakart.

Ve ayrıca tahminim Steam yüzünden olabilir bundan bir hafta önce serverler çöktü,çökmeden önce hiç bir sorun yoktu ben de. Oyundayken ve ondan beri drop yiyorum.
NVIDIA Control Panelden güç yönetimi modu optimum güçteyse maksimum performansa alın. Güç seçeneklerinden de dengelideyse yüksek performans moduna alın.

Tam olarak nereden bakıyoruz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı