GTX 1650 sistemde CS:GO'nun FPS'i düşük

badboy19

Decapat
Beyler CS:GO'da sistemim çok iyi olmasına rağmen ilginç bir şekilde yüksek ayarlarda yüksek FPS düşük ayarlarda düşük FPS alıyorum halbuki tersi olması gerekmez mi?
PC özellikleri:
GTX 1650 ekran kartı.
i7 10. nesil işlemci.
16 GB RAM.
512 SSD.

Intel i7 10.nesil kanka düşük ayarlarda 170-180 orta ayalarda 170-180 yüksek ayarlarda 200 küsur FPS alıyorum PC 120 Hz. Ama bu verdiğim sayılar ortalama çok düşme oluyor oyun içinde.
İşlemcinin 10. nesil olması değil önemli olan, ayrıca değerlerin normal görünüyor, fps droplar yaşanıyorsa bunun sebebi ssd, işlemcinin fazla ısınması ve ekran kartı problemleri olabilir. 120 fps'nin altında almadığın sürece sorun yok ondan yukarısını zaten göremezsin.

Selam.

İşlemcinin kullanım oranlarını kontrol edip günceller misin?

CS'de %25 görünüyor kanka
İşlemcinin 10. nesil olması değil önemli olan, ayrıca değerlerin normal görünüyor, FPS droplar yaşanıyorsa bunun sebebi SSD, işlemcinin fazla ısınması ve ekran kartı problemleri olabilir. 120 FPS'nin altında almadığın sürece sorun yok ondan yukarısını zaten göremezsin.

Tabii ki öyle de kanka CS işlemci bazlı bir oyun işlemcin çok iyi 250-300 görmen gerek diyor herkes benim de kafam karışıyor belki dediğin gibi ekran kartı driverini silip yüklesem düzelir.

Beyler CS:GO'da sistemim çok iyi olmasına rağmen ilginç bir şekilde yüksek ayarlarda yüksek FPS düşük ayarlarda düşük FPS alıyorum halbuki tersi olması gerekmez mi?
PC özellikleri:
GTX 1650 ekran kartı.
i7 10. nesil işlemci.
16 GB RAM.
512 SSD.
Geçen bendede aynı problem oldu baktım ekran ayarı Fullscreen değil. Windowed Borderless kalmış. Eğer sizinkide Fullscreen değilse fullscreen yapmalısınız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı