GT 1030'dan GTX 1650'ye geçtim, CS2 de ayarlrı en düşüğe almama rağmen 80-90 FPS alıyorum. YouTube'da araştırdım diğerleri GTX 1650 en düşük ayarlarda 250-270 FPS alıyor. Neden anlamadım, açıklarsanız sevinirim.
O zaman ilk iş 16 GB RAM'e yükseltmen sonra da işlemci yükseltmen lazım. Cs Valorant tarzı oyunlar işlemci bazlı oyunlardır. İşlemci yetersiz olduktan sonra ekran kartının bir önemi yok o tarz oyunlarda.
kullandığın ramin birebir aynısından alıp 2x8 e çıkar. işlemci olarak da ryzen 5 5500 alabilirsin kalan bütçeyle. ama işlemciyi takmadan önce eski işlemcinle biosunu güncellemeyi unutma. ikinci el de 5600 alabilirsin bulursan.
Kullandığın RAM'in birebir aynısından alıp 2x8'e çıkar. İşlemci olarak da Ryzen 5 5500 alabilirsin kalan bütçeyle. Ama işlemciyi takmadan önce eski işlemcinle BIOS'unu güncellemeyi unutma. İkinci el de 5600 alabilirsin bulursan.
Kullandığın RAM'in birebir aynısından alıp 2x8'e çıkar. İşlemci olarak da Ryzen 5 5500 alabilirsin kalan bütçeyle. Ama işlemciyi takmadan önce eski işlemcinle BIOS'unu güncellemeyi unutma. İkinci el de 5600 alabilirsin bulursan.