GT 1030'dan GTX 1650'ye geçtim, CS2 de ayarlrı en düşüğe almama rağmen 80-90 FPS alıyorum. YouTube'da araştırdım diğerleri GTX 1650 en düşük ayarlarda 250-270 FPS alıyor. Neden anlamadım, açıklarsanız sevinirim.
Crucial Ballistix RGB 8 GB 3200 MT BL8G32C16U4RL detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MT KF432C16BB/8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Crucial Ballistix RGB 8 GB 3200 MT BL8G32C16U4RL detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MT KF432C16BB/8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
o ramin aynısından sıfır bulmak çok zor. ikinci elde bulabilirsin belki. 2x8 ram alıp elindekini ikinci el satabilirsin. bu iki yol en uyumlu olan yollar. risk alıp kingston ile beraber deneyebilirsin. baktığımda ikisi de XMP profile 1 de 3200mhz ve CL-16-18-18 gecikme değerlerine sahip ancak yine de uyumsuzluk riski mevcut. tercih senin hocam.
O RAM'in aynısından sıfır bulmak çok zor. İkinci elde bulabilirsin belki. 2x8 RAM alıp elindekini ikinci el satabilirsin. Bu iki yol en uyumlu olan yollar. Risk alıp Kingston ile beraber deneyebilirsin. Baktığımda ikisi de XMP profile 1 de 3200MHz ve CL-16-18-18 gecikme değerlerine sahip ancak yine de uyumsuzluk riski mevcut. Tercih senin hocam.
evet öyleler zaten hatta ikinci üçüncü CL değerleri de aynı ama maalesef bu %100 uyumlu olacakları anlamına gelmiyor. çünkü göremediğimiz değerler de var. tercih size kalıyor isterseniz deneyin uyumsuzluk sorunu olursa iade edersiniz.
Evet öyleler zaten hatta ikinci üçüncü CL değerleri de aynı ama maalesef bu %100 uyumlu olacakları anlamına gelmiyor. Çünkü göremediğimiz değerler de var. Tercih size kalıyor isterseniz deneyin uyumsuzluk sorunu olursa iade edersiniz.