GTX 1650 sistemde CS2 FPS 120'den 40-50'ye düştü

İşletim sistemi
Windows 11

ZeytiinN

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650
İşlemci: Intel Core i5-11320H 11.Nesil
Ram: 8 GB
Windows 11
RAM
8 GB
Ekran kartı
nvidia geforce gtx 1650
İşlemci
11. nesil intel core i5-11320H
Selam, CS2'nin ücretsiz olduğu günden 3 gün sonra CS2'yi indirdim. Oyun içi görüntü ayarlarımı, Crosshair ayarlarımı vs. yaptım ve oyunu akıcı şekilde oynadım ta ki 2 gün öncesine kadar. Oyunu 4:3 1280x960'ta 120Hz'de oynarken 100-140 FPS arası alıyordum ancak 2 gün öncesi oyunu tekrar açtığımda FPS'in 40-50 civarlarına kadar düştüğünü gördüm. Bazen 30 FPS bazen 70 FPS olduğu anlar da oldu ama ortalama 50 FPS civarlarında almaya başladım. Sebebi ne olabilir?

Selam, CS2'nin ücretsiz olduğu günden 3 gün sonra CS2'yi indirdim. Oyun içi görüntü ayarlarımı, Crosshair ayarlarımı vs. yaptım ve oyunu akıcı şekilde oynadım ta ki 2 gün öncesine kadar. Oyunu 4:3 1280x960'ta 120Hz'de oynarken 100-140 FPS arası alıyordum ancak 2 gün öncesi oyunu tekrar açtığımda FPS'in 40-50 civarlarına kadar düştüğünü gördüm. Bazen 30 FPS bazen 70 FPS olduğu anlar da oldu ama ortalama 50 FPS civarlarında almaya başladım. Sebebi ne olabilir?

Termal macununuzu en son ne zaman degistirdiniz? Fanınız temiz mi?

Termal macununuzu en son ne zaman degistirdiniz? Fanınız temiz mi?
Laptop 3-4 aylık zaten, ayrıca termal macun ya da fanın etkisinin sadece 5-6 günde değişeceğini pek düşünmüyorum yavaş yavaş olur bence bu etki. Bir anda pat diye 100 FPS etki edeceğini sanmam.

Bende de güncelleme geldikten sonra sanki performans düşüşü oldu ama emin değilim.
Güncellemeden kaynaklandığını ben de düşündüm ancak çok büyük bir güncelleme geldiğini hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarıyla 500 MB'lık bir güncelleme mi ne gelmişti. Böyle bir güncellemenin bu kadar FPS düşürmesi fazla anormal ve saçma

Güncellemeden kaynaklandığını ben de düşündüm ancak çok büyük bir güncelleme geldiğini hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarıyla 500 MB'lık bir güncelleme mi ne gelmişti. Böyle bir güncellemenin bu kadar FPS düşürmesi fazla anormal ve saçma
Evet haklısınız ama bende de performans düşüşü oldu, fakat dediğin kadar değildi. Farklı bir problemin de etkisi vardır elbet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı