GTX 1650 sistemde ekran gidip geliyor

M3rvan

Decapat
Daha fazla  
RAM
Crucial Ballistix 8 GB CL15 3000 MHZ
SSD veya HDD modeli
SSD: Netac 240 GB HDD: Toshiba 1TB
Ekran kartı
Palit GTX 1650 GP OC
Anakart
Biostar A320MH
İşlemci
Ryzen 3 1200 AF
Sistemimde meydana gelen hatanın sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim? İşletim sistemim Windows 11 Pro Insider.

Bellekleri Memtest86 ile test edin. İşlem ortalama 2.5 saat sürecektir. Ayriyeten sürücü veya Insider sürümüne gelen bir güncelleme ile alakalı bir sorun da olabilir.

Denetim Masası> Programlar ve Özellikler> Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle kısmından son yapmış olduğunuz güncellemeleri kaldırın. Sorun düzelmediği taktirde ekran kartı sürücüsünü DDU ile tamamen kaldırıp, en son sürümü tekrardan kurun. Bunlar işe yaramaz ise Memtest86 testi yapabilirsiniz. Zira o test uzun sürecektir.

Bellekleri Memtest86 ile test edin. İşlem ortalama 2.5 saat sürecektir. Ayriyeten sürücü veya Insider sürümüne gelen bir güncelleme ile alakalı bir sorun da olabilir.

Denetim Masası> Programlar ve Özellikler> Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle kısmından son yapmış olduğunuz güncellemeleri kaldırın. Sorun düzelmediği taktirde ekran kartı sürücüsünü DDU ile tamamen kaldırıp, en son sürümü tekrardan kurun. Bunlar işe yaramaz ise Memtest86 testi yapabilirsiniz. Zira o test uzun sürecektir.
Çok sağ olun, video eklenmiş sanıyordum fakat eklenmemiş, bahsettiğim gidip gelme şu şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii bu güvenli modda, normal modda da aynısını alıyorum.

Çok sağ olun, video eklenmiş sanıyordum fakat eklenmemiş, bahsettiğim gidip gelme şu şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii bu güvenli modda, normal modda da aynısını alıyorum.

Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemenizin sorunu çözeceğine inanıyorum. Ekran sürekli böyle gidip gelirken biraz zor olacak ama...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı